Friday, January 15, 2010

Turki will be our next honeymoon...yeay!

Next place yang aku and hubby akan pergi...Turki!...

Aku tak berapa excited, sebab aku suka berjimba2. Jadi tak kesah mana2. Tapi hubby suka culture and history. Dan aku cuma teringin nak tgk Hagia Sofea (ini belajar dulu nieyh..ekekeke)...

Turki penuh dgn Sejarah Islam. Pemandangan pun superb. Dan aku tak tau ape die dah racun mak aku, sampai semalam mak aku pun excited nak ke Turki.

Tapi aku yang memang kaki jalan nieyh sengih jela,.... Bestnya Turkey... Layan pic jela dulu.



















p/s : Turki jadi lebih best sebab bab makan2 tak le risau sangat.

7 comments:

LiNda said...

wahhh... syiokkk gilerr!

fazemy said...

klw ko g turki akak nak ikutttttttttttttt..

nurulezzah said...

oh yes!pergi2 sgt best g sane..makan no worries punye ;)

klu g honeymoon lg bess..=p

Queen said...

doa2lah rezeki murah..boleh bawak satu family dan rakan2 ke turki...ekekekkekeke..

p/s : cerita macam turki tu kat belakang rumah je..ekekeke

Ms AiReEn MoHd said...

giler best tu nok.....cop FM seketoi ehhhhh ..ngeee

cikbedahlaser said...

wohaaa...klu dh kata dak archi..mmg akan berkeinginan ke turki n seangktan dgn nye kan...
hmmmmmmm lepas tu mana plak...rome??

Queen said...

cik bedah laser : aaaa...jang list2 kan di sini...boleh sakit hati..rome..owh gosh..tedak..tedakkk....jiwa ku meronta2...ekekkeke

Related Posts with Thumbnails