Thursday, January 7, 2010

Mengumumkan pemenang viewer ke 711!!



ye...dah ada pemenang...cepat kan....ahahahha..pasnie aku nak buat susah sikitla..based on unique visitor ke....ehehhehe....

tapi oklah..hadiah pun kecik jer..buat susah2 kang tak berbaloi plak...

pemenangnya ialah.... AIREEN






die dapat naikkan counter tu dalam masa 2 jam je aku rasa...ahahhaha..gila gigih..memang she deserve that prize la.......siap sanggup skip lunchie...tapi sorry la dear..hadiah kecik je..untuk permulaan ok lah...

malam nie try upload gambar hadiahnya...tapi aireen dah tau dah..mana taknya..sungguh2 dia siap call lagik.terkojut den.......

anyway aireennnn...CONGRATZ!!!!!!



p/s : pada blogger lain jangan sedey key!...peruntukan untuk hadiah selepas balik honeymoon dah ada....Ole2 dari honeymoon khas untuk anda!!....yeay!




UPDATE!!!!!





Inilah hadiahnya...isi dalam?..biarlah pemenangnya sahaja yang reveal...

10 comments:

Ms AiReEn MoHd said...

wakaka kecik puntak per....kekeke asalkan yg aku suker...FM adalah bende yg paling aku suker nokkk..macehhh

fazemy said...

Hok aloh. Gigih giler. Smlm akak tgk no tu jauh je lg. Tu yg pikir jenuh nak nunggu tu. ALih2 harini dh ada pemenang. Tahniah! Tahniah!

Errr...boleh tak bg akak menang hadiah no 2? Hahaha.

p/s: Nuffnang ke yg ko tanya tu Nik? Haah suka tido. Kat summary nuffnanf byk ctr akak kosong. haha

Queen said...

kak emy : tak tau la aireen klik guane kak emy....ahahahha..nik pun tak sempat monitor sebab tadi banyak kije...alamak..hadiah ade satu je kak emy..takpe.tunggu contest lepas nik balik dari honeymoon plak eh...

aireen : yang penting aku ikhlas ye dak....

Ms AiReEn MoHd said...

weh aku mmg la tak publish abis aku lum beli...yg lopeh punyer ade la...tu aku bg tau sape nak bg tau la nak kale ape..corak mcm mane...aku cr kan..ko nak free ker..wakaka kipas mak jap nok...panassssssss ni...

Ms AiReEn MoHd said...

nok aku ke 800 ade adiah lagik tak...wakakak mau lak aku mkn penampo time lunch ni kang....

weh ko mlm ni pg ou ker?aku nak jenjln jerk..window shoping...boy nak beli gitar kononnyer....tapi kene survey dulu...mau kalau boy kate kensel beli gitar baru aku leh jln lelaju beli baju lak...

Ms AiReEn MoHd said...

nok..nok..nanti ko pg bali kan nok..ko tulis semua tempat mkn...rm bape...kedai name ape....ko jln mane...rm bape itu ini taw nok..nanti leh kenkawan lain juga aku wat rujukan kalau nak pg bali..aku akan refer blog ko ni ....wat tau nok...bawak camera lebih pun tak per nok...kang byk gambo nak amik nanti...

suara said...

hehe..mintak2 la,kt dalam tuh xader gula pasir sekilo..hehe..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

camne ley lupa ni...

kalau tak bole gigih gak..hehe..

fazemy said...

Akak pun nak buat contest camni jgkla. Tp blog akak dah jrg org masuk. haha. Mau jenuh tggu no ekor jatuh. haha

Queen said...

takpe kak emy...saya rela klik2 macam airen sampai dapat..ekekekekkeke....

tapi tunggulah saya kembali online..kalau tak mau nangis...

Related Posts with Thumbnails