Tuesday, January 12, 2010

Honeymoon!!!!



Hye semua..of coz la nie adalah scheduled post sebabnya, by this time kami dah on the way untuk Honeymoon....yeay!!!!

Flight will be on 2040hours. KLIA of coz.

So, doakan perjalanan kami selamat dan lancar dan kami dijauhkan dari segala penyakit dan mala petaka sepanjang honeymoon kami...amiiin....

Lokasi honeymoon?..dirahsiakan sebentar... Ala..dekat2 sajor...tapi lama... 5 days 4 nights...hoorey!....
Betul2 nak rest... Kalau boleh beronline di sana..maka adalah entry2 terus dari ladang....Kalau tidak..blog ini akan bersawang sikit. Tapi harap2 rakan blogger sudi singgah2 klik2 pada nanang dan menyapu serba sedikit sawang yang ada..ehehehhe

Nanti kan entry2 Dzul and NIk untuk honeymoon nieyh..yeay yeay....


eryn..untuk ko akan ada fridge magnet khas dari sana...
dan untuk blogger2 lain..akan ada contest untuk kamu... hadiah?rahsia....tapi budget dah ada untuk beli souvenier utk kamu...tak sabar nya rasa!


bye2....salam semua.......xoxo

7 comments:

puan punyer said...

huhu sudah pegi honeymoon. selamat pergi dan balik. dik akak baru perasan komen yg kamu hantar kt blog akak

"waahh..saya pun harap sangat saya dapat fully bf anak saya nanti....nanti bolehla tanya akak camner nak buat eh..

hehehhehe...(kawin pun belum..gatai)"

jawapan akak adalah ; akak sentiasa senang hati untuk menjawab persoalan bf nih. hati nih sentiasa berbunga2 kalau pasal bf hehe

suezensuzanna said...

wahhh.....selamat berhoneymoon nik!

nurulezzah said...

seronoknye g honeymoon! ;)

g mane la tu ek..hihi..sibuk betul budak ni kan.=p

fazemy said...

Jgn lupa bawak ole2 dari Bali yer. Upsss terbocor rahsia. haha

ery said...

wahh... bulan madu...
hengat nak pergi jugak la...
hehhe

Ms AiReEn MoHd said...

owh my god dear maceh kamoo ingat dirku ini...mwakss..selamat berhenjoy kawannnn

Queen said...

akak puan punyer : lol..lama sudah comment tu..insyaAllah...mesti best kan..ihihihi...

suezen : mekasih dear :p

ezzah : gi dekat2 jer...ekekeke

kak emy : ole2 dah ade..tapi ne la join contest...ekekekke

ery : jomla..sama2 berhoneymoon sampai tua..

airen ; mestilah ingat kamu..tapi ne join contest la..ekekeke

Related Posts with Thumbnails