Monday, May 10, 2010

Bahagia....

2 3 hari ni blog  ni kurang dikunjungi orang dah..
tak tau la ape sebab nya...
Maybe entry-entry yang saya keluarkan kurang mengancam...kurang panas..dan kurang hot nya....

Cuma entry biasa-biasa....

Oklah dari tiada..ye tak?..eheheh (ape perasan DIVA dah.ko tu bukan nya TOP BLOGGER yang nan ado entry pun orang datang..huish..desyumm.desyum..desyum..)

Tapi..walaupun kurang sambutan..hati saya tetap berbunga riang

Di kala ini saya masih terasa sangat bahagia dan ceria sambil menikmati secawan Chocolate Milk Dutchlady yang fresh dari peti sejuk dan diletakkan ais batu..  Owh..sangat heaven..
Dimulut menggumam biskut Sultana (biskut yang ada kismis tu)..  
Dan hati terus berbunga dan berlagu riang....

Mungkinkah kerana ianya salah satu reaksi spontan setiap ibu-ibu yang menanti kehadiran cahaya matanya lahir?  (desyum..desyumm.desyum...  Sila jangan berangan nik..belum lagi hokeh...jangan kelak perut mu mengembung sebab pregnancy halucination)...

Ahahaha...entahlah,..saya pun tidak pasti..tapi memang hai saya berlagu riang..  Terasa bahagia disisi seorang suami yang begitu penyayang....  Dapat dirasakan dia cuba meningkatkan prestasi dirinya sebagai seorang yang memegang jawatan SUAMI...  Dia cuba jadi yang terbaik. (sokak..sokak..sokak)..

Dan kerana keprihatinannya itu..saya berjaya mencipta satu lagi rumus baru



sayang = yayang;
yayang + abang = yabang....
yabang = Dzulikram = hubby...



So sekarang nama baru bagi my hubby is YABANG. ye kawan-kawan...kalau saya tulis Yabang tu...ianya adalah bersamaan samada kuasa dua atau tidak..tetap membawa kepada Hubby.....ehehhehe....







p/s : teringat pada Anis yang di panggil Chemong oleh Girlfriend nya 'Bubu' Zana...ekekekke

8 comments:

mrs.ecam said...

YABANG ek....bgs gak mcm kolo hubby ko pnggl pastu ko jwb "ya bang" eheh pe la ko ngepek nie labuuuuu...kui3

puterikurekure said...

alolo...kite ada je datang kat sini. tapi nak tinggalkan komen sket punya payah. asik tak lepas je. salahkan internet yang slow ek. hehehe~

sebab tu kite prefer fb. lajuuuu jek.

Kapten said...

haha
gila x smart nama tu



Latest:Santai: Apa Asalnya Telor?

Pinky Angel said...

yabang oo yabang.. Gi angkat jemuran. Hujan dah turun.. Hehehe..

U guys ni kiut la!

LiNda said...

Yabang... yabang ...yabang ..

wokeh . Saya dah hafal !

hehehe

eynda said...

Yabang? kekekek...apa-apa aje janji sayang kan ;-)

Queen said...

mrs ecam : takpe..repek2 pun best..huahuahua,,,

puteri kure2.takpe...saya paham..cuma sunyi jerla blog ni takde komen korang2...caaaayang korang

kapten : xsmart tapi somel..macam nama mentibang pun ade..muahahahhaha

yana : i cute..dia macho..huahuahua...jgn panggil dia cute..kang dia mintak i mekapkan dia lawo2 kang susah plak..ahahhaha

kak linda : ya...yabang ialah nama panggilan hubby saya..bukan pet saya..hihihhihii

kak eynda : of cozz.....saaaaayang selalu...sebab sayangla kuar nama2 gitu...

cikbedahlaser said...

"yayang..yayang...angkat kain..."

"yabang...."

pastu dzul tgk ko x angkat kain...die pon mrh...

"td kata ya bang...ingat kan dh angkat kain"

"x la sy panggil awak..."

apakah???ahahahahaah
ko faham ke cite aku nih??

mari kite sesama menhangatkan cinta kite weeehuuuuu

Related Posts with Thumbnails