Friday, May 14, 2010

Laju ke Slow?

Hari ni kerja sangat banyak..bos nak meeting...ni dah pukul berapa belum masuk..tak tau la jadi ke tak dia nak guna presentation ni untuk meeting dia hari nie...

so..kerja banyak = entry pendek...


pagi2 adalah satu kewajipan untuk BLOGWALKING.

at least kat blog kawan2 yang dalam blog list yang berupdate cerita baru....

So, kebanyakan blog dah di lawat...  Tapi saya perasan..dah 2 3 minggu saya tak melawat blog Puteri Kure2...

Kenapa?sebab loading lambat..  sebelum ni saya agak mungkin sebab saya punya internet connection yang SLOW....tapi kali ni saya yakin dan pasti, memang nak load page dia lambat..  Saya dah habis round semua org, dia punya belum terbuka lagi....


So..kepada puteri kure2 yang comel...
Saya rindu nak tgk khalish dan baca blog mu...mungkin boleh diberitahu kenapa nak load page blog kamu sangat SLOW?..huhuh....



Btw....saya punyablog nak buka SLOW tak?
Berat tak?
Berapa lama agaknya masa nak tunggu load blog saya?


Harap dengan komen kawan2 dapat membantu saya mengemaskini blog ni dari semasa ke semasa...
Mekaseeeyyy





p/s: sakit belakang, sakit kepala dan sakit hati ..pagi tadi kene belasah dgn Yabang..dia tarik rambut saya..dan juga siku belikat saya....  Ngigau ape entah..sampai saya kene jerit2 minta tolog...baru dia sedar..sob..sob.sob...sedey2

6 comments:

puterikurekure said...

yang! blog kite nak bukak slow? aiseh...kite takde apa2 yang berat la sayang. layout pon minima je.

tapi kite bukak blog kite laju je load. hehehe.

takpe2. awak cuba lagi eh. don't worry. even awak tak dapat jengah. kite datang jengah sini eh. cian dia...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

ok jek. tak slow tak laju..

cikbedahlaser said...

page ko ok... x slow...page aku slow x??

apa kes dgn yabang ko??ngigau ke... sleepwalking???

Nurulhuda|Adlie said...

blog nik selalu ada pop-out advertisment, kadang2 ads dia censored la.. :(((

Queen said...

puteri kure2 : itulah..everytime nak load lambat sangat..kadang tu langsung tak boleh bukak..tak tau nape... huhu

kak rina : ok eh...thanks... =)

cik bedah : page ko ok...ade sikit slow tapi aku rasa tu sebab internet aku..takpun pc aku..ehehhehe

huda : ye ke?from widgeo site eh....nanti nik cari macam mana nak stopkan..thanks ya inform..=)

Anonymous said...

free por [url=http://pornushi.ru/english-version/sex-vedio/fuck-love.htm]fuck love[/url]

Related Posts with Thumbnails