Tuesday, May 11, 2010

Beijing...next to go....

Aku suka Beijing. Dari kecik aku suka Beijing. Maybe sebab bapak aku selalu ke sana dulu atas urusan kerja. Ingat lagi dulu dia belikan satu bear Panda siap dgn kerusi sekali. Panda tu besar. Sebesar aku time tuh (lbh kurang 5 tahun.tapi aku dulu rasa gitulah).

Skang aku still suka. Yang aku tak suka adalah nak kene hapal sejarah seni binanya yang agak pening masa study dulu. Tapi still aku score..ekekkee...

Skang kalau tgk taman2 kat Beijing, Temple dia..memang buat aku rasa nak pergi sangat. Beijing memang best. cubalah tengok..alahai..bestnya














Bab makan2 pun tak susah sangat... Sana ramai Muslim. Beijing...nantikan aku....

10 comments:

Dee said...

nk gi beijing ke? kirim FM jelah ye..hehehe..eh..lupa nk bgtau..hadiah bali dh dpt..thx..

i_sofia said...

waaaa... saya pun mahu pergi juga!! seriusly, beijing was superb. saya suker forbidden city.. pls make sure sehari dok kat sini je tau!! n jangan lupa jugak naik speedtrain yg sgt murah itu.. n lagi.. jgn lupa spare air botol kalau jalan2 (sbb toilet derang xde air) hahahaha.. tp saya dpt pg beijing 2 ari je.. sbb saya dok kat tianjin atas urusan keje.. kakaka.. sib baik la dapat pegi kan.. entry saya pasal my trip here: http://zzsweetheart.blogspot.com/search/label/china%20trip

kitatauke said...

bestny dpt g jalan2....seronok...takyah pk keje...:)

deadgorgeouszaza said...

bestnye jalan2!

mardhiah ismail (: said...

wah bestnye ,
aunt i baru blk. die ckp syok sngt !

NaqeebLukhman said...

nak ikut ke great wall.....


nak beli teddy bear lah sekor hahahaa

Anonymous said...

nik: nak ikut...next year la....dapat aku ikut sekali...hehehe-ema

daela said...

wah....bestnya....sy pun mahu kirim FM boleh kan...?muaahhh..

Queen said...

kak dee : harap kak dee suka dgn hadiah yang tak seberapa...heheh...ikhlas dari nik....

i_sofia : ya..forbidden city sangat menakjubkan...dari saya study lagi forbidden city menjadi igauan...

kitatauke : kerja keras untuk kesana...ini malaysia..kais pagi makan pagi..kais petang makan petang

zaza : memang best...

mardiah : ya lol..sangat mengujakan

naqeeb : bukan tedy bear la...tapi panda bear...kungfoo panda...ehehhehe

emma : aku tak boleh bayangkan lagi setahun rupa fizikal ku bagaimana..huahuahua

daela : memang best kan...

eynda said...

Nak pi beijing?? Wahh!! Best!! Jangan lupa balik balik cenderahati...buat giveaway ;-)

Related Posts with Thumbnails