Tuesday, May 4, 2010

Siapa kata Blog ni membuang masa...

Hey...blog ni tak buang masa...  Cuma mengisi masa lapang.  Dari duk termenung...baiklah tulis entry untuk blog...

Blog juga boleh menghubungkan kita dengan orang-orang lain.  Yang entah2 cuma duduk di sebelah kita dalam train, semasa menunggu bas.

Bukan kita tau kan.  Tapi kalau jumpa tu..terus rasa rapat.  Seperti dah lama kenal.  Sebab sedar tak sedar kita dah berkongsi baaaanyak cerita.  Kadang tu terasa macam adik dan kakak, adik beradik, kakak abang...ha..dan sebagainya....

Ni salah satu contoh.  Cik Bedah Laser..  Asalnya berkawan dalam blog je...lepas tu Facebook.  Lepas tu terus berjumpa.  Tapi masa jumpa tu ada tujuan.  Dia bawak saya pergi beli Flash untuk hubby.  Nasib baik ada dia.
So..sape kata blog ni buang masa...Tidak tau..saya dapat new friends...  Persahabatan tu bukan boleh dijual beli.  Bukan boleh dinilai dengan wang ringgit.

Terus boleh possing maut hokeh...mahal nieyh...Nie muka dedua berkilat bak di polish..ehehehhehhe.l..kesian pidah..dari opis terus rempit beb...aku salute banyak sama ko pidaaaaahhhhh

Sama juga saya dgn kak ogy...dgn kak eynda...dengan eryn...dengan Kak EMY...  walaupun tak jumpa..tapi maslaah kongsi sama-sama..dah macam adik beradik..sape nak bagi kan...hihihi...
Dan ramai lagi blogger lain....(sorry kalau tak mention kat sini..tapi kita SEMUA kawan)....

Yang tua nasihat yang muda...Yang muda hyperaktif kasi yang tua energetic.  Kita hidup kan bermasyarakat.. Sesama saudara.  Semua anak cucu adam.  Kenapa nak jeles2 kan......





p/s : Thanks pidah temankan aku gi beli lense haritu...  WA CAYA SAMA LU.......hehehehehhehhee..adios...

8 comments:

LotsOfLove-Pearls said...

gua setuju sama lu..

gua pernah jumpa beberapa blogger.
memang terasa dekat amat.

dah tak malu2 dah.
hahaha..

best..
best..

fazemy said...

Hoho itukah cik bedah nye. laser laser sungguh laser mukanya. kekeke. cam adik badik la muka korg. wahhh dah jmpa. bestnya!

cikbedahlaser said...

wakaakakakak erkk jgn puji gunung2.. nti ade yg muntah ungu...wakakakak

x kisah sbb sepelaung je opis aku dr situ... 1st time g dlu aku ingt kan jauh... aku g aritu...elehhh 5 mnt je.. cehhh...

baru aku taw dekat je dr upis... time ko msg ko kt dataran mrdeka..aku tgh kemas brg nk kuar opis... ahahahaha so jgn risau... opis aku dekat je dgn plaza pudu tu... aku baru taw.. ahahah (aku mmg x taw jln kl nih... aku x leh nk link kn jln n lokasi... hahahah gile failed...)

time kasih gak sbb caya aku...

Queen said...

LOL : kan..kan..kan...sangat setuju =)

kak emy : entahla..dh dia mengaku laser..kita machine gun je.,.hihhi...same eh..maybe lahir pun bulan sama...yeay

cik bedah : owwwh....samela kita ..tak boleh link kan dari satu tempat dan satu tempat..memang fail..tau jalan dari opis nak balik umah jela..ahahhaha....i percaya kat u..sebab tu i percaya blog ni memang membuatkan kita rapat....yeeehaaaaa

cikbedahlaser said...

btol..btol...
psstt...kdg2 rasa byk lak persamaan dgn ko nih....ahahahahaha apakah??

eynda said...

Setuju 200%...sape kata blog tak berfaedah memang le ketinggalan zaman hihi...

Lovely Bella said...

hehe sy sokon 200%.. berblogging x buang mase malah byk gunenyer..byk hasil karya seni yg x terluah leh kite nampak kt sini.. heheh salam singgah jenjalan di waktu ptg mencari kawan lalu follow :)

Queen said...

cik bedah : sebab ko dgn aku berbintang LEO kot..hohoho..memandai je...

kak eynda : betul2...memang ketinggalan zaman...tak tau ke macam2 infoboleh dapat dgn blogging sahaja....dan juga dapat mengurangkan stress..eheheheh

lovely bella :hye.....salam kenal...nanti jgn lupa datang jenjalan lagi ya!....xoxo

Related Posts with Thumbnails