Thursday, May 27, 2010

Mari kita Perahu kukus....


Malam Selasa lepas adalah malam cuti memasak...Ekekekke...

Kami lepak makan steamboat dengan Rahimi dekat Steamboat Ikea.... 


Ini pintu belakang dia rasanya...Tapi kitorang kan hara kiri...belasah ikut belakang...actually memangboleh nampak dari kawasan parking.  Dia ada kawasan terbuka dan kawasan tertutup...  Kami of coz choose kawasan terbuka....Lelaki....huhhhuuhuhu


Ha...semalam pergi makan dengan kembar aku si Rahimi and his beloved wife Febby...Very the bery sweet couple tau...  Actually saya rasa Febby yang sweet.  Rahimi tompang je ke'sweet'an tu...wakakakkakkakakkaka......habesla makkk......

Amik individual set....lepastu add on je..itu pun dah full....Harga?..ok lah...makan empat orang RM78++....  Rasa?..aku rasa soup dia plain sikit...Yabang terpaksa tambah itu dan ini nak bagi sup dia ok.....enviroment dia la macam best sikit...



And macam biasalah..bila lepak....gelak..gelak dan gelak.sampai menyembur...lepas tu kedai tu dah nak tutup on 10pm...kitorang nie boleh sambung lepak pulak di restoran Mamak..restoren Madina rasanya...dekat Mutiara Damansara tu je...

Lepak lagi sampai pukul 12...baru balik....  Ahahaha..ada dua orang kawan saya yang kalau lepak mesti lama...

Satu Emma dengan Bai....Satu lagi my Kembar la...Si Rahimi dan Febby....

Memang lama..berjam-jam.... Ade je benda nak gelak...  Tapi sebenarnya yang berborak adelah lelaki...saya dan Febby tukang gelak dan sampuk2 je....Ehehehhe...low profile...



Ok2..so wishlist saya tinggal satu je....Serawa durian...Owh..itu kene tunggu musim durian baru sedap membeli..menang memakannya...ekekekekkeke






Psssssttttt........ada momok...larriiikk....................larrrriiikkkk

8 comments:

A D I A said...

oo kena try tempat ni :)eh masuk pintu belakang? cam org kat kampung2 plak masuk kot belakang hehehe.

puterikurekure said...

oh..ni makan stimbot la eh?
sedapnyee....~

sape momok tu?

Dee said...

eh..apsal akak x penah nmpk tempat ni kt ikea..musykil2..

Queen said...

adia : ikut pintu belakang senang..pasrkingterus masuk...

puteri kure2 : malam tu kat madina kitorang cerita pasal momok..ngeri siot...huhuhuh

kak dee : kak dee masuk entrance parking ikea yang kat mcD tu (skang dah takde mcd..ade construction)....ha..pestu straight je...nanti kak dee nampak ade restoren lampu2..boleh nampak dari parking...ha..situla

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

laa..tak perasan pun kat sana ada steambot. Baru jer pegi sabtu ari tuh.

lama tak makan selain kat titiwangsa.

sodap tak ?

Pinky Angel said...

rindunya kehidupan riang ria mcm ni. hehehe..

Just Call Me Bitt said...

selalu lalu belum test mkn lagi ;)

Queen said...

kak rina : so-so jela..takdelah special mana..kecuali soup dia tu sendiri2 punya..tak share..so lebih hygienic la..

yana : ahaha..sementara belum ada rezeki tambahan ni..bersyukur dgn apa yang ada dulu ..

bitt : pasni maybe boleh try...=)

Related Posts with Thumbnails