Thursday, May 6, 2010

We had SLUMBER PARTY.....

Semalam punya semalam (hari Rabu malam)..  we had a great time.  We manage to arrange a slumber party.
So happy.  gelak-gelak.  Happy-happy...  Memang syiok..
Sampai Dzul cakap
"awak ni mabuk dah ke...tergelak-gelak"

Well..salah ke kalau ur wife nak bersuka-sukaan.  Asyik awak je yang berpoya-poya an di luar..Wife ni pun nak gak gelak2.  Penat mek nak serius 24 jam..hehehhe

Saya masak Spaghetti.  Of course perlukan satu menu yang berat kan.  Fuhh..berpeluh-peluh masak.  Seb baik menjadi since dah lama tak buat spaghetti.  Try buat garlic bread tapi terkeras plak.  So tak hidang.  Maybe ne buat Chicken Cream Soup dulu, makan dengan soup.  So takdela keras sangat kan...


Menu lain...  Kambeng BBQ...SUPERB DELICIOUS...  Ayam masala..Also grill
Coselow, Wedges, Broccoli, Sausage.

Air plak Ada 3 macam..Teh O, Tek Tarik susu lebey, rutBEER....(i think minum banyak sangat rut beer sampai mabuk..tu yang semalam gelak2 macam org mabuk...ahahahha)

Fik sampai pening-pening makan kambing banyak sangat.

Zana was super great.  And first time saya nampak Anis(kawan hubby) begitu romantik.  Wallawei..saya pun boleh caer....

Aziz dan Aini sampai lambat....  Dan balik paling awal.  Aziz dah tak tahan ngantuk.
Mar orang paling last sampai.  Sian dia..drive dari Johor sensorang...Terus straight datang umah makan-makan...

Dan semuanya berakhri jam 1.30 pagi....Sampai sekarang teringat2 kambing...ada lagi sikit left over semalam...Saghetti dah bawak bekal for today..malam kang ratah lamb...waaaahhh..heaven..keyla..layan pic yang mana ada dulu...






p/s : akhirnya wishlist aku hampir selesai...yeay!

8 comments:

puterikurekure said...

nak kambeng ituuuu...
mbekkk...mbekkkk~

puterikurekure said...

nak kambeng ituuuu...
mbekkk...mbekkkk~

Queen said...

ye...sila jeles...muahahhaha....akhirnya ku mendapat juga...sedap weh...tak cukup 2 keping..aku rasa malam nie nak buat lagi..muahahaha

Adlina Husaini said...

salam blogwalking =D

pandainya awak buat kambing bbq!! kagum sgt

kita kawen dah lama..tapi tak penah lagi masak kambing kat huby kita even dia suka sebab kita tak makan kambing..sian huby kita..

untung huby awak =D

Queen said...

salam kak adlina...

nik beli kat tesco yang dah siap marinate tu je...hihihhihi...tapi kalau nak perap sendiri pun boleh.....cari je resipi dalam internet... =)

Dee said...

wah..sronoknya berparty!!

Queen said...

kak dee : dengar gempak je 'PARTY'...tapi kalau sebut dalam bahasa melayu pasar = 'makan-makan'...
ahahaha...very not glam you....hehehe

Anonymous said...

superb duper la malam itu..sangat enjoy2 gitew...very the slumber..bak kate bai : baik lagi wat camni dari asik opentable jer..leh lepak2 baring2 : hahaha

opfuli~ko punye kambing dah ternak dalam perut..haha

eh kambing!!..ni ayam...hahahaa

Related Posts with Thumbnails