Monday, November 29, 2010

Draughtman diperlukan segera

STICKY GUMMY BUM BUM SAMPAI JUMPE APA YANG DIKEHENDAKI!


Office Nik sekarang tengah kekurangan staff...

  • So highly need a draughtman.
  • Lelaki atau perempuan tak kesah
  • Intermediate level (sebab takde masa nak training).. tapi
  • fresh graduate pun digalakkan memohon.
  • experience needed...Tak kesah berapa tahun pun asalkan
  • boleh work independently dan
  • tahan tekanan kerja



Nik kalau boleh nak Melayu..  Bukan racist ye..  tapi kalau boleh nak Melayu.  Bos dua2 Cina..  =)

Kalau ada sesiapa tengah cari kerja..tolong war2kan ye..

boleh send resume pada nik at nikhakimah@yahoo.com
Please3...  heheheh

17 comments:

gadisBunga said...

ok. noted. i need an assistant as well. someone who can really work in the real world and not dragging along their student life attitude anymore.

chenta said...

ni kat mane sis?

Queen said...

GB : heheheheh....

chenta : ni kat PJ dear

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
hamzah ian said...

gua tak phm sngt

aYu said...

sy ni tgh cari keje..
tapi diploma pengurusan perniagaan je yg i ada..huhu

Myaby said...

droudhmen buat drawing apa ye? ni company ape?

flw u :)

Queen said...

ayu : nik tgh cari draughtman..hhu

myaby : architecture firm

joegrimjow said...

salam

nanti contact terus ek, 0169640972. pasal payment yg tak bagi lagi tu, sorry klu nyusah

Dearie Pearls said...

saya pun sedang cari keje tapi tak bersesuaian pula dengan kekosongan tu.

aYu said...

kalau ada yg match dgn kita..kak nik roger k..

gadisBunga said...

dah jumpe belum calonnya nik?

Queen said...

Joe : maafla..saa rasa saya dah buat banyak sangat step before utk dapatkan balik duit saya...sepatutnya org yang meniaga tu make sure setiap pendapatannya BERSIH..

dearie pearls : takpe..boleh cuba lagi

ayu : insyaAllah

GB : belum la GB.. =) Takpela..dah ada yang masuk..tapi belum mencukupi..=)

Mimy Hamid said...

hi queen..ini bidang keje laki aku ni..laki aku nak try...area mana ni queen...

Ati Masrif said...

buat don't know je..

gembirakan diri sendiri lg baik..

anntaj said...

calon-calonnya ialah......

fazemy said...

Jawatan sbg bos ko ada keje kosong tak? hehe

Related Posts with Thumbnails