Thursday, November 11, 2010

To Neena...To Kak Dee

First of All..pagi2 ni dapat tgk benda best di blog Kak dee..  Harusla pasal saya kan..ngehngehngeh.....

Satu page you interprame di blog kak dee.....

Mekasih kak dee pasal review itu..  Ha...
Story mory panjang menyusul nanti (nanti ke langsung takde dah nik ooii)...ngeeeee

Thanks kak dee..

meh view entry kak dee di SINI

Dan Takziah juga buat rakan blogger kita Neena... dan kawan2 die..Awien serta Rudy...atas kemalangan yang menimpa diri..  Neena dan kawan2 kene rompakan bersenjata.  One of kawan Neena..Rudy kalau tak salah kene tetak di kepala..  Neena pulak trauma... 

Sedih sangat bila ada benda2 gini menimpa kawan2 kita..  Harap Neena baik2 sahaja..  Semoga tabah dan cekal.  Ingat kami semua tetap ada utk anda...

berita ada kat SINI


Thanks jugak utk Cik Bedah Laser atas berita ni..  Aku bukak je FB pagi2..  Tapi tgk kat wall aku je..muehehhehe

2 comments:

atty's said...

kty pun ade baca pasal neena ngn friend..
semoga neena dpt lupa kan perkara tu kan .walaupun payah..

Dee said...

moga neena dan kawan2nya tabah..mujur mereka tidak diperapa-apakan dgn lebih teruk lagi..

review kak dee tu biasa2 jelah nik..hehehe..

Related Posts with Thumbnails