Friday, November 26, 2010

Melalak tengah jalan sambil buat aksi guling2...Kucing jahat..anda JAHAT!



Sorrylah kucing jahat...impian anda tak tercapai jua...muahahahahhhahaha

Semalam baru terhegeh2 nak ambil baby cradle yang pasang di Rawang last sunday.   Baru nak amik nok nok sekalian....  Punyelah ayam kan..

Mana tak nya.dgn mabuk..dengan banyak keje..dengan kereta rosak..  Banyak betul dugaan..  Semalam balik pun dah pukul 8..  Terus berdesup ke Rawang....  Bukit Beruntung tau..  dah la bawak semalam main2 je..  Leka...  Tengok sign board..  TANJUNG MALIM 45km....

Haaaa?????  Aku dah terlepas ke exit Bukit Beruntung..  Darah terus naik ke kepala..  dah la malam..  hujan pulak tu..  Highway tu bukan ada lampu pun..  Huhuhu..  Yabang kat sebelah tidur...  Kepenatan..

Sekali dalam hati pikir cani jela..

"Nasib baik yabang tido..  Aku terlajak pi tanjung malim..  patah balik jela,.tak payah kejut die...muehehehe"


Sekali tgk ada exit bukit beruntung..  ha....disitu juga nak loncat2...muehehehhehe....(ada ke orang meloncat dalam kereta?)


Siap bukak semua...9.40 gitu bertolak balik..  dan Yabang telah baik hatinya membawa saya makan Char Kue Tiaw di SHAH ALAM...dekat pintu belakang UiTM tu..ngehngehngeh...

Jauh tak engat punya..  Tapi dah teringin sangat..  Saya cakap kalau takde CKT malam ni..  sile sediakan camcorder rakam aksi saya melalak sambil buat aksi guling2 kat Highway PLUS tu...muahahahha

Char Kue Tiaw dan Milo suam,...  fuuuh...sedaaaapppp......

Walaupun ada rasa nak muntah..sanggup biru2 muka tahan sebab sayang nak keluarkan CKT yang susah nak dapat tu kan.....

Balik tu saya drive lagi...sebab nak bagi Yabang tido ..rest..  malam tu dia nak stay back..  Sikit lagi nak terlajak simpang...ha..ini kes mengantuk...(sila jangan ikut aksi saya ni..bahaya)...


Sampai je rumah..cuci kaki..cuci muke..tuka baju..terus berdengkur...


Heaven je rasa...  Pagi ni siap boleh nyanyi2..


Dan pagi ni breakfast saya puff..sardine roll..sausage.....semuanya kongsi dengan yabang dengan nisbah 1/3 saya...2/3 Yabang..mueheheh....

Dan saya minum susu dutchlady stoberi... Diulang SUSU STOBERI......

Saya dah boleh minum susu..yeay....Cuma takut lagi nak minum susu tanpa perisa..  So yang berperisa dulu.. 

Ok la..dari tak bleh minum susu kan...

Faberet sekarang ni,,,adalah MILO ais..  MILO suam pun boleh juga..Mungkin sebab perut tak selesa..Milo ni terasa dapat melegakan.. Lagipun tak bleh minum ais banyak2..  nanti pergi mengurut mesti kene sound dengan Nek Aji..


Ada sesiapa nak try mengurut dengan NEK AJI?..hehehhehe

7 comments:

Jemari Seni said...

HHhahaha kalu gulung2 harus klua Harian Metro besok aksi melampau seorang isteri hehehhehe...

cheqna said...

muahahahahaha
sampai macam tu sekali...
sabo jelah yabang...

Just Call Me Bitt said...

susu stoberi...i like too...akekeee nek aji?? eermmm takut la plakkan akekekekekeke

Lovely Bella said...

hehe kem salam kt nek aji yerk.. :)

SYANI said...

Ko jangan nak meloncat sangat Nik, kang bergegar anak ko dalam prut..hehehehe

gadisBunga said...

alamak, penangan entri kite ke nik? amfunnnn!

NeenaAnuar said...

hehehee.. cute jerk!

Related Posts with Thumbnails