Wednesday, November 24, 2010

Rambutan yang sedap itu

Hari ni azam saya nak Blog walking dekat blog kawan2 yangtak jemu2 datang melawat blog yang tuan die duk sakit je ni kan..

hehehe

mekasih semua..cayaaaaang korang...ngehngehngeh...

Hari ni tak rasa mual sangat..
Mungkin sebab semalam dapat merasa Masak Lemak Labu mama masak..  Dapatla masuk perut secubit...nasi seketul kecik.. 

Dan mungkin hasil tangan nek aji mengurut buang angin...hari ni lega sikit..takdela duk pening je..angin banyak..

Nek Aji pun pesan..selagi boleh meniarap..selalu2 datang mengurut..buang angin...nanti dah tak boleh meniarap susah dah nak buang angin...


Pagi2 ni makan secubit nugget....  Yabang gigih menggoreng pagi2 buta..hihihi

Lepas makan bee pollen..  Dengan air nescaffe setengah cawan (saya dah 2 bulan tak minum nescaffe ye...baru ni nak minum..tu pun dah gian)....
Sekarang saya rasa bersemangat utk Blog walking....hehehehe



TERJAAAAAAHHHHHHHH
Yeah..Yeah...Yeah



Psssttt : satu benda je yang saya perasan saya makan dalam kuantiti yang banyak...Ni takde berpada2..  Ayah pun tengok je..  Tapi dia makesure saya makan nasi dulu la...Baru boleh makan benda ni banyak2..  RAMBUTAN....hihi..rambutan kuning..  Sedap woo...  Kat pokok ayah tengah melebat rambutan kuning..  Memnag heaven la..  Gi petik je kat pokok..walaupun tahun ni buah tak berapa cantik..tapi saya kisah ape...nyonyot la rambutan tu sampai kenyang..hihiihi...
Ala..perut saya ni..baru 6 biji je dah kenyang...ngehngehngeh...

7 comments:

Jemari Seni said...

Suka makan rambutan aikk!!! Hakak dulu gila makan durian ngan manggis nasib baik musim hehehhe

PuteriKureKure said...

rambutan kuning? huaaa!!! nak jugakkkk!!!!!

huhu.

Softtouch [Hanim] said...

Alhamdulillah, bc ni mcm nik dah bertambah ok...yelah peknen ni byk sgt angin dlm bdn..take care...

Lovely Bella said...

waaa tq sebab terjah blog saye.. :)

hans said...

den suka rambutan merah
kuning kureng sikit

P/S : Buat 1 Kebaikan Di Balas 7 Kebaikan

Dee said...

suka jugak rambutan kuning..tp xleh byk..semput..

en_me said...

makan tuk hidup kanns.. ehehe

Related Posts with Thumbnails