Monday, November 29, 2010

Kain lace nak let go murah2..RM150 sahaja

Nik nak tolong kawan..jualkan kain yang dibeli masa wedding dia tempoh hari.  Beli di Jakel.

Reason nak jual : Tersalah pilih warna
Kondisi kain : 10/10
Size : 4m lining (satin), 4m (lace)
Warna :  Grey dengan lace warna dark grey dan sedikit warna gold brown
Harga jualan : RM 150 (not include postage) - nak jual murah2 je


Ini gambar nye






My personal opinion : kain ni santek..even nak buat baju kahwin sekalipun...sebab corak die...jenis ada kaki.. Naseb baik aku kenangkan size den akan bertambah kelak..jadi banyak kain semua hold dulu..muehehehhee



Sesiapa yang berminat boleh email nik (nikhakimah@yahoo.com) dengan tajuk (Nak beli kain).
Atau SMS/call nik di no. 0123857747 


pssstt...mana2 customer yang belum di upload gambar majlisnya harap bersabar ye..nik sekarang mengalami masalah yang tak dapat dielakkan..akan diupload kelak

5 comments:

fazemy said...

Cantik...

cheqna said...

memang cantik tapi tak dapat r nak beli..
tak tahu nak wat ape..huhuhuhuhuhu

atty's said...

cantiknya kain tu nik .pakkal kty ni gumuk..kalo tak den dah beli .

Ati Masrif said...

cantik..
tapi kak ati tak boleh pakai
kain gitu..hbs rabak dek anak

Yan said...

cantik..

wat nikah ke cun ni..
tp skang ni ramai nikahpun pakai baju dari mak andam ekk

Related Posts with Thumbnails