Saturday, November 13, 2010

Kenapa bloglist saya hilang?..huh?..waaaaa

Alkisahnya...sekarangkan orang suka private2 blog...ada blogyang dah berkurun zaman gile tak update..ada gaya2 taknak update dah kan..

Since saya ni rajenla nak clear kan apa2 yang patut kat bloglist saya tu..

Yang saya pelik...  masa saya remove tru setting di dashboard..  dia tak de reload page ke ape pun tau..so saya remove jela..bile dah refresh page..dah view blog...

saya notice banyak blog best2 yang saya letak kat bloglist dah hilang...

Sila notice juga bahawa saya bukan sekadar takeout mereka dari bloglist...saya juga stop follow diorang..

Jadi jenuhla nak kumpul balik..huwaaa


Sedih ni..sedih..

Jadi sesiapa yang takde dalam bloglist tu bersabar la ye....dan tinggalkan je jejak anda disini..saya akan follow balik..

waaaa



waaaaa

waaaa


dah la baru je clearkan history...mana nak cari balik semua..

waaaaaaaa

8 comments:

Nafisa81 said...

janganlah sedih sedih...saya sudi dok dalam blglist tu..hehehe..

Dee said...

akak mesti ko ada kan..kehkehkeh..

aYu said...

kak..
saya jgn lupa..ehehehe..
xmo sedih2 k..

Mari Berbicara Hati ke Hati,
Weekend Yang Indah

Yan said...

erkkk....
terbuang bloglist ok lg..
terstop follow cemane lak leh jadi camtu...??

takpe takpe.. slowly yerkk


p/s : kite pn dah lame nak rombak bloglist.. tp takde masa nak menggodeh

Just Call Me Bitt said...

saya punya ade tak? hehhee

anyss said...

Salam,
macam mana boleh jadi gitu?

Kesiannya!
Tak apa...boleh usaha lagi...lama2 tetap akan jumpa balik kan, boleh berjangkit dari satu blog ke blog yang lain

Softtouch [Hanim] said...

akak pun pernha dulu nik jd mcm tu...yg kita follow boleh lah dpt balik yg kita xfollow tu jenuh nk mencari...

cheqna said...

cheqna ada dop???

Related Posts with Thumbnails