Monday, November 29, 2010

Owwh..saya nak tu..nak tu SEKARANG JUGAK!!!!

Masih takboleh makan nasi sangat....paling banyak adelah 3 4 sudu..tapi tempoh makan sama macam orang makan sepinggan..sebab saya amik lauk portion macam makan sepinggan....
Ate..nasi tak boleh..ku tarahkan lauk jela..

Abang Ayie cakap...kalau kurang makan nasi nanti anak kurus...  Me like....WHAT??..  Baru 2 bulan kot..  abaikan sajork...

Sekarang kegilaan terbaru adalah MILO AIS...

Gambar pun cilok dari blog orang lain je : sumber dari sini


Dan yang menjadikan ianya lebih teruk dan buruk.....  Pesen nak sekarang jugak!....  Membuatkan Yabang sakit kepala..ngehngehngeh..

Padahal dulu..milo ais ni takde la saya nak order..  jarang2 la masa breakfast...
Sekarang pagi petang siang malam nak minum milo ais je...

Dan lagi satu rambutan..  Memang heaven la..sape nak rambutan kuning..meh jemput ke rumah saya...saya hidang rambutan kuning..ngehngehngehhhhh..




Pssstt..utk job this weekend maybe kene import orang datang bantu saya gi pasang pelamin..  Tengok susunan jadual pun saya semput..huhuhuuhuhuhuhu

8 comments:

cikbedahlaser said...

sian nye akak kite ni... rasa nk tolong lak...

atty's said...

kalau dkt, kty dah tolong belikan..utk nik

Softtouch [Hanim] said...

sedapnya milo ais...xpe bb yg nak tu..yabang kene layankan jgk...he he he

Dee said...

sian kt nik..kalo dkt pun kak dee boleh belikan..tp utk first trimester mmg nafsu makan kurang..don't worry ok..lps tu..amik ko..hahaha..

¤(`×[¤_MyA_¤]×´)¤ said...

hye babe,

happy to know that ur now PREGNANT.. May God always bless you adn your baby...InsyaAllah...take care ya mommy to be!!

fazemy said...

Ko ni mengidam benda2 sng la Nik..cubalah mengidam milo dari planet of the aps ke. ahaks

Just Call Me Bitt said...

cikbedah rasa nk tolong ape??? tolong makan ka??? akekeke betul tu kan...tak pe la kalo nik tak mau mkn nasi...kitaorg tolong mknkan erk...eh rambutan color yellow...sedapp!! tapi malas kopek...

eynda said...

Kalau peknen, perkara yg selama ni kita tak suka akan jadi suka...begitu la sebaliknyer...indah kan pengalaman mengandung...

Related Posts with Thumbnails