Tuesday, April 27, 2010

Alahai Uda.....

Uda adalah kesayangan anak-anak buah dia.  Kalau Uda tak tidur rumah atuk dengan nenek..  Bersedihlah budak-budak tu.  Uda memang ada chemistry dengan budak-budak.  Anak Husna si Izz yang tak pernah jumpa Uda pun boleh gelak mengekek-ngekek...  Uda memang hebat....  Aisyah yang pemalu tu pun manja2 dengan Uda.  Azam sampai semput-semput ketawa dengan Uda.

Tapi kan Uda... janganlah sampai terlepas gambar-gambar kita dekat anak-anak buah Uda yang cerdik pandai tu.  Mak Uda ni tak larat nak jawap soalan cepu emas tu tau.  Lepas tu..kalau masuk bilik tolonglah kunci.  Anak buah Uda tu taunya nak bergomol saja dengan Uda nya.  Walaupun time tu Uda pulak nak gomol Mak Uda.  Depa peduli apa.  Bukan tau ketuk pintu.  Tau-tau elok je terbuka.  Kalau time tu Uda behave tak main selak-selak tak apa la...  Kalu time tu elok je Uda tengah mengganas?...  Alahai...malu la Mak Uda.  Tak larat nak jawap soalan.  Sebab Uda yang buat.. Mak Uda yang ditanya...

Dua tiga bulan lepas...Alisya bertanya...  Mak nenek kepoh nie memang tau..


Soalan 1:
"Mak Uda...Mak Uda tidur dengan Uda peluk-peluk ye?"
"...................."

Soalan 2 :
"Kalau orang dah kawin tidur tak boleh kacau ya?"
"..................."


Dua  tiga hari lepas Uda tunjukkan gambar dia kena make-up dekat anak-anak buah dia.  Elok2 mengekek tiba-tiba senyap.  Lepas tu elok je Mak nenek kepoh si Alisya tu bertanya lagi...

"Mak Uda dengan Uda tidur tak pakai baju ye?"
"........................"
 (adalah satu gambar..ala..baru sehari kahwin...atas katil dalam comforter...memang la bertutup comforter sampai atas...tapi kan nampak tak pakai..teeeettttt...sensored okeh)


Alahai Uda..kot ye kamu dengan anak-anak buah tu tak berkira....janganlah semua pun tak berjaga-jaga,  Susahlah mak Uda nak jawab tiap kali budak2 ni TERnampak...  Haiz...


Alaaaaahai Uda...




p/s : Uda tu hubby la....

5 comments:

cikbedahlaser said...

haahahahahahaahahh
aku baca dh dpt agak siap itu uda..
adehh uda... kaver line r sikit de...
sian kat mak de ni ha...
lg best klu si alisya pergi tny mak die plak...adehh malu mak de kan mak de kan kan kan

Jemari Seni said...

Aiyok! nasib tak kena skodeng! penat nak jawab tu!

Kapten said...

hahaha
ko rupanya


kesian budak tu
hahaha



Entri Terbaru:
Pecah Kaca Pecah Gelas, Sudah Baca Harap Balas

Queen said...

cik bedah : alisya tanya tu depan nenek dgn atok dia...ni mak uda ni dah puas jeling dekat uda...mauuuttt punya...

kak ogy : tau takpe...tau2 jap gi elok je mengekek...lempang gak budak2 ni kang

kapten : aku tak bersalah kapten..budak2 ni sebok benar

LiNda said...

ayoyoyoy...

bahaya tuh kalau tengah mengganas .

ekekeke

Related Posts with Thumbnails