Tuesday, April 13, 2010

Saya mengidam

Ya..penant dah explain niyh....Asal saya update status dekat facebook saya kata saya mengidam...mengidam nak makan jambu ke..nak makan ayam goreng ke....Cepat je soalan2 macam ni keluar..

"Dah pregnant ke?"
"Dah ada isi ke..."

ada yang advance sikit...

"Waaah..tahniah...."

Pergh...kalau mula2 dulu tu rajin la nak jawab...skang ni rasa nak sekeh je... Penat jugak nok tetiap bulan tanya....

Memangla patutnya berterima kasih di atas keprihatinan mereka semua.. Tapi...janganlah sampai asal saya update status mengidam je semua ingat pregnant... Apesal?orang tak pregnant tak boleh mengidam macam-macam ke.... Haiz..

Jangan risau...nanti once saya pregnant saya akan post besar2 dalam FACEBOOK mahupun BLOG.....

Takde nak sorok2 de...walaupun kelak mak saya kata saya perasan FOFULAR mahupun perasan DIVA dengan memberitahu seantero donia...saya tak kira...mak malas nak jawab soklan nok....

Ha..kalau ada yang tak tau tu jangan kata saya tak bagitau plak...sorokla..ape la..senyap2 la...Lempang lelaju kang...Awak yang tertinggal keretapi...nak salahkan orang plak....






p/s : ini semua kes saya kata saya teringin nak makan jambu batu yang di update dalam status di Facebook.... Apeda..skang kan musim cuaca panas...mestilah teringin nak makan yang sejuk2.....Haizzzzzzz

8 comments:

Dee said...

hehehe..mcm akak je..tp akak x war2kan kt fb..akak ckp ngan kwn je..aku teringinlah nk mkn tomyam (contoh)...nti mesti dia ckp..eh..mesti ada apa2 ni..a'ah..ada..ada pala hotak kau..kihkihkih..

Queen said...

penat kan kak dee...alahaila....memang la ras atrharu sebab ada yang concern..tapi kan..kalau dah selalu tu penat jugak..takpela..one day..diorang mesti rasa....hihi...tapi nak marah rasa tak patut sebab diorang concern kan...

puterikurekure said...

hehehe...biasala.
kite yang dah ada anak sorang pon, bila cakap teringin makan itu ini, sebok tanya2 eh dah ada next one ke?

haihhh...mentaliti orang tak leh nak ubah kan nik?

fazemy said...

HEHEHE...layankan aje mereka ni...layannnnnnnnnn

suezensuzanna said...

hahaha!...jgn mrh nik:)

Queen said...

suezen : tak marah..penat nok..penat...tak kuasa mak...hihihihi

kak emy : ya lol...layankan jerla...ape buleh buat...den kan pemes gitu...

puteri kure2 : pikir positip jela..diorang ni concern pasal kita..bersyukur beb..ade yang ambil tahu...hihi

cikbedahlaser said...

hahaahah kita serupaaaaaaaaa

ckp x sihat je.. kuar la soalan2 cepuk gangsa tu...
tulis je..nk muntah...
kuar la soalan2 keramat tu

bohsannnnn mak...

mYpRecious said...

erkk sebut jambu batu... saya plak yg terngidam neh.. jambu batu yg potong2 pastu yg bubuh ais nk kasi sejuk tu.. mkn lak ngn serbuk yg cecah2 die tu.. slurrppp.. sedapnye...

=P

dah leleh air liur duk imagine...

Related Posts with Thumbnails