Tuesday, April 6, 2010

PROUD TO ANNOUNCE

Setelah berhempas pulas perah kepala memilih pemenang... (kami ada 3 peserta yang bersaing hebat...) Akhirnya kami berjaya mencapai kata putus dan pemenang-pemenangnya dimenangi oleh.....



Gambar paling menarik :


Gambar ini nampak energetik. Dengan keindahan pantai, aktiviti melompat yang sangat energetik. Dan saya juga sukakan sunsetnya yang muram2 suam... Walaupun gambar ini tidak colourful, tapi saya suka kerana ianya bagaikan ada cerita disebalik gambar ini....Compositionnya dan juga garisan perspektifnya nampak hampir sekata..... Nice!



Peserta Favourite :


Ini memang peserta favourite kami. Walaupun tanpa editing, gambar ini nampak blend dgn background. macam bapak ada dalam gambar tu sekali. Sangat kreatif dan menarik. Both of us like this picture very much..... Cayalah!




Cenderahati :
Semua peserta Ole-Ole Bali Contest ini akan menerima hadiah sagu hati.... Semua pun gambar santek2. Yang submit gambar Langkawi plak buat saya rasa nak meraung sebab tak berkesempatan ke Langkawi lagi.... Ini listnya...

http://mypreciouseezmo.blogspot.com
http://deekuntum.blogspot.com
http://sukadukaceritaku.blogspot.com
http://princesstortoise2.blogspot.com
http://zaikulim.blogspot.com
http://izancute.blogspot.com


kalau ada yang join tapi tak masuk senarai sila inform ya! Manalah tau tertinggal di mana2


JAWAPAN :
1) Honeymoon
2)Ikan Talapia
3) Yang kanan perempuan, yang kiri jantan....





HADIAH-HADIAHNYA IALAH :

Gambar paling menarik akan memenangi :
1 x cotton dress dari Bali (sangat sejuk dan lembut)...
1 x fridge magnet Bali
1 x cenderahati istimewa (penanda buku yang saya buat sendiri)


Hadiah istimewa (peserta favourite) :
1 x Pemberat kertas shell craving Bali
1 x Fridge magnet Bali
1 x cenderahati istimewa (penanda buku yang saya buat sendiri)

Cenderahati (akan ditentukan kemudian berapa tempat) :
1 x Fridge magnet Bali
1 x cenderahati istimewa (penanda buku yang saya buat sendiri)




Harap semua berpuas hati dengan keputusan yang dibuat. Kami berdua memang sukakan gambar Akulah bapak. Sebab tu dia jadi peserta favourite. Dan kami sepakat memilih gambar Cik Bedah laser sebagai gambar menarik.... salah satu point hubby ialah....budak lelaki yang kanan sekali tu adalah titik fokus... Boleh?...ahahahha.... Layan.....


Kepada semua peserta yang menang dan juga yang menang cenderahati juga....Sila emailkan alamat pada saya nikhakimah@gmail.com









p/s : terima kasih kepada semua yang telah join Contest ini. Ini adalah kali pertama saya anjurkan contest. Walaupun sambutan kurang memberansangkan, saya rasa berpuas hati sebab dapat melaksanakan niat saya sewaktu membeli Ole-Ole tersebut. Segala kekurangan di pihak saya, saya memohon maaf. Harap kita kekal menjadi sahabat....

7 comments:

fazemy said...

Congrats everyone!!!

mYpRecious said...

sy dapt jugk ke hadiah saguhati tu.. eheh.. kene email la ni? huhu.. =)

Dee said...

eh..dpt gak saguhati..thx nik..lepas ni akak nk amik gambar lompat tinggi2..lebih tinggi dr replika helang kt langkawi tuh..hahaha..

nkniessa said...

yeeehhhaaa... TQ Nik
dapat jg fridge magnet.... kite suka kumpul fridge magnet!
berdebar2 nak tgk penanda buku yg Nik buat sendiri tu...

Bapak said...

terima kasih Nik & hubby!

tak sangka jadi peserta favourite...heheh

Bapak akan emel address dalam masa terdekat..

cikbedahlaser said...

semoga tgi lompatan kak dee itu.. ehehehe.....

waaa teruja...komen juri tu yg paling x leh bla...
tenkiu2... alhamdulillah.. x sia2 kami org lompat2..heheheh

tenkiu kak nik... abg dzul...

Dila Abdul Rahman said...

huehuehue tertinggal keretapi lah pulak....dah ada pemenang yer.....

Tahniah kepada yang menang besar dan yang saguhati.....

Related Posts with Thumbnails