Sunday, April 25, 2010

Urat kentut pun boleh putus

Saya sangat busy.  Update blog pun mengarut-ngarut.  Hadiah pun tak send lagi.  Memang menadah maki hamun pemenang contest jela nieyh... AMpun maaf dipinta...

Hari ni (sabtu) memang extreme busy.  Semalam (JUmaat) sampai rumah pukul 4.30 pagi.  Siapkan pelamin di rumah Emma...

Kemudian satu hari suntuk jadi orang kanan di majlis Emma.
Banyak hal yang berlaku.

Rombongan lelaki sampai lewat sikit, kami sendiri terlewat.
Shading Emma hampir tak jadi akibat nervous....  Alhamdulillah.  Nasib baik OK...  Tengok Cikgulah kan...kan Kak Ayu kan....

Lepas tu yang plaing kesian is my Hubby la... Cik abang Dzul tu...  Tertonggeng-tonggeng ambil gambar.  Eh3..takkan majlis sikit punya GRAND takde OP kan... ye...Hubby Dzul telah jadi OP 'bidan terjun'.  Sekarang pun tengah tidur style tak sedar diri kerana kepenatan.  Lepas ni boleh la ambil job ye sayang....

OP mereka tak datang last minute.  Haiz...  Inilah maslaahnya bila maslaah peribadi dah bercampur baur.  Nasib baik ade hubby dan kamera cikainya tu.  Bolehla tahan..  Takpe bang...  Friendship is PRICELESS.   Kan sayang kan...

Ok2....melalut panjang..layan teaser jela..nanti ademasa update full k!...  Nak gi mandi.  Berlengas ya amat dah ni....


3 comments:

cikbedahlaser said...

ayooo mcm byk btol onak duri cerita ko ni...
slmt perantin baru la utk kwn ko...

pssstt asal lak OP leh x dtg lak..gduh ka.. ish ish ish...
penat kn jd OP n mekap artis....

tahniah utk korang berdua..

puterikurekure said...

canteknya pengantin!!!
macam model majalah pulak. hehehe~

takpe2. korang rehat la dulu ek. nanti update kaw2 ok.

NaqeebLukhman said...

haiyaaaaaaaaa

lepas nih dah takadapat nak kentutlah jadinya hahahaahahaa


nanti sambung yer hehehehe

Related Posts with Thumbnails