Thursday, April 1, 2010

Pemenang Ole-Ole Bali Contest adalah.................

Terima kasih la saya ucapkan pada kawan-kawan yang support contest saya ni. Walaupun tak seberapa. Tapi sebab nak giveaway ole-ole yang di beli di Bali.

Walaupun ramai yang kata..nak jela...tak nak join contest..tapi saya kena adil sebab saya beli pun nak bagi pada BLOGGER....

dan kebanyakan yang join cuma follower saya... cuma 2 3 org yang baru je menjadi follower.. Alhamdulillah..makin bertambah lah kawan-kawan blog saya....


Thanks kepada yang bersungguh-sungguh join contest ni.

Berdasarkan pada jawapan yang diberi...

TIADA SIAPA PUN BERJAYA MENJAWAB SOALAN KEDUA DENGAN BETUL....

aahahhaa...dimana saya dah agak dah...

Jadinya..sekarang semua kena tunggu pada Encik Dzul lah untuk memilih gambar mana yang layak menang....



So...nantikan kemudian yaaa.......






p/s : Saje nak bagi suspen....weeee

5 comments:

Dee said...

sah akak x menang..sbb gambar x cantik langsung..hehehe..

Dila Abdul Rahman said...

huehuehue....pulak dah.....saspen nya rasa.....jawapan takde yang betul ka.....??? gambo jadi penentu....huehuehue lagik.....

Queen said...

kak dee : ala..takpe..aklau dapat menang FM pun takpe kan..FM you....

dila : ye...gambar jadi penentu..so memang malam nie mesyuarat penting utk tentukan winner nyer

fazemy said...

Nak menang jugak boleh? Dzulll pilihla akakkk...hehehe

Bapak said...

apa sebenarnya jawapan soalan no 2 tu? hehehe...

Related Posts with Thumbnails