Thursday, April 8, 2010

Hari ni Aku GILA

Edisi Jawab TAG secara merapu.....oleh kak Ogy...aku yang jawab..muahahaha



Siapakah anda di rumah?
Isteri...
Anak (mak saya duk asing2 dgn saya..heheh)
Kawan
Musuh ketat
Bini Komando
Kawan wrestling
Tukang masak
Bibik
Teman tidur...
dan lain-lain...


Siapakah diri anda di samping rakan?
Erm...aku tak wujud di sisi mereka....muahahhaa...invisible..
Sebenarnya diorang lari pada aku..sebab nanti kene tembakan padu..



5 Benda yang anda idamkan tapi masih belum tercapai?
Kereta Four Wheel Drive
Duit berkepuk-kepuk dalam bank
Pergi melancong satu Malaysia / Dunia
Membahagiakan mak bapak aku SEPENUHNYA
Rumah Banglo yang ada garden
Company Bridal yang establish......
Eh..angan2 mat jenin ni lambat nak habis...To Be Continued boleh?



Siapakah nama pasangan anda?
Dzulikram Bin Md Nasar

Ceritakan 5 perkara yang paling anda suka tentang pasangan anda?
Aku tak suka dia...Muahahaha...
Dia seorang yang sangat Cool....tak mudah melatah
Boleh jadi makcik Kepochi aku bila diperlukan
Seorang yang sangat OA dimana aku boleh gelakkan dia bila aku rasa nak ketawa....
Suka buat lawak Romantikus tak jadi..hihiiihihi.....
Mata dia yang coklat hazel....Sangat seksis.... :P




Bila tarikh couple
10/10......
Sebenarnya bukan ada tarikh yang spesifik sebab kitorang couple cara Komando..kata dia tak romatika kan... Aku plak memang gelojoh muka tak malu... memang padanla..dia bagi Hint..aku dah senyum kamben...Muahahaha..Tapi around tarikh tu la... Takde declaration couple.... So untuk saje nak bagi dia tension mengingat segala banyak tarikh..aku pilih la tarikh ni dan isytiharkan sendiri..Boleh?...muahahahahahha


Kenangan Pahit bersama rakan anda
Aku selalu je ditikam dari belakang...dan aku tak kesah..Besok2 Tuhan tunjukkan...Banyak dan tak best utk dikenang..



Lagu tema cinta anda
Lagu2 lama dari Broery dan P Ramlee




Apa perubahan yang anda ingin lihat pada pasangan anda
Takde..bersyukur seadanya....Jangan lebih2..kang yang dikejar tak dapat..yang dikendong berciciran..aku pun tak perfect..
Yang sedang2 saja.....Yang penting..dia SETIA...takdelah tetiba tercouple dgn Ema ke..ape ke kan...



Sape nak buat silalah....tetiba aku rasa aku dah pernah jawab TAG ni...muahahha



p/s : tengah busy siapkan penanda buku dan juga kerja yang banyak..tensi betul...

4 comments:

Jemari Seni said...

Queen... Buat penanda buku? Jual ka? Kalu jual Hakak mau beli aik!

Queen said...

kak ogy : tak jual...buat untuk pemenang ole2 bali.....maklumlah..esklusif...hihihi..kalau akak nak nk boleh tolong buatkan..bgtau nak macam mn..

LiNda said...

Bercinta ala Komando.. gitu pulak !

hahahaa

Watierman, rmanbkr said...

Tak nak buat pun tapi suka baca gila2 masa kecik2 dulu....just be yourself and accept him seadanya...you guys will be fine...Insyaallah...Amin!

Related Posts with Thumbnails