Monday, August 2, 2010

Sweet 17...Kiss...Hug...

happy Sweet 17 Nik..

Eccewah..syoknye kalau org wish cenggitu kan...ahahaha..tapi nampaknya terpaksalah lupakan..umur dah menginjak naik..  Tak lama lagi dah nak tinggalkan usia muda belia bergetah..
Owh..saya akan merindui saat2 manis itu...

Pagi2 bangun je tidur dah dapat morning kiss special dari Yabang..  Macam biasalah..  Yabang tak reti romantik2 celebrate2 ni.  Lagipun today dia masuk keje opis baru....so tumpuan lebih kepada masuk kerja baru...


Masuk je opis tengok berpuluh ucapan Selamat Hari Jadi di FB...
Waah..tetiba rasa terharu kan..

Semua org ucap selamat panjang umur...semoga murah rezeki..  ada yang bagi doa khas..ade yang doa dapat baby cepat..
Macam2 wishes dengan pelbagai ragam...

Tapi tuela...
Dalam wish2 tu pun...ada gak yang mengguris hati saya..

Entahla...gaya dia bercakap tu macam takde perasaan.  (hurm..maybe dia belum kahwin..so dia tak tahu..positive).

Saya tak tahulah dia memang berniat atau tak..tapi memang saya sebak giler la bile dia cakap gitu...
Rasa hatini peih je..

Selama ni saya tak kesah lagi...Kalau orang sentuh hal anak..saya okey je..  Sebab bagi saya belum ada rezeki..  Lagipun kitorang bahagia je berdua..  Kehulu kehilir bersama... Masih bergurau senda..  memang takdela sampai tension gile2 babi nye sebab belum menimang cahaya mata....  Sebab bagi saya.. itu urusan Tuhan..  Kalau bab berusaha tu..tak payah cakap kot..  Once berkehendak..usaha tu akan datang dengan sendiri nye...

Tak perlu la nak cakap..  Ha..hari ni saya main dgn suami saya..main 5 jam tanpa henti..guna teknik sekian2..seperti yang tertakluk dalam buku sekian2...
saya telah berjumpa dengan pakar dari LONDON bagi memastikan baby lekat..bla..bla...bla..

Takkanla kan..mestilah senyap2 je..  kalau bercerita kene peluk dengan Yabang pun mak saya dah bising..kalau cerita dalam kelambu..CONFIRM mak saya pengsan..hahahhahhah

ok2..melalut dah....so ape yang buat saya sedih sangat?.

meh kita tengok ape yang buat saya sedih sangat tu..




entahla..mungkin bagi org lain yang baca..macam takde pape kot..maybe saya je kot yang Emo....emosi lebih kan...hurm..





pssstttttt........berdoa moga saya dikurniakan yang terbaik dari Allah SWT..aminn

8 comments:

Bapak said...

hepi birthday nik!

semoga Nik sekeluarga sentiasa dilindungi Allah...

setiap yang berlaku ada hikmahnya...

atty's said...

selamat hari jadi nik..jgn sedih2 tau ..anggap je semua tu ujian dari allah ..amin

mrs.ecam said...

epi besday....jgn sedeh2 d ari jadimu...try ko bce dlm nada yg ceria n anggap die doakn n nasihatkn ko jek tu...jgn pk kn sngt k...dugaan sume ni...

klu nk pk jahat anggap jek die jeles sbb ko dpt hanimun lme2...hikhik

nkniessa said...

betul tu ni kata mrs. ecam tu...

semoga berbahagia selalu... :)

Happy Birthday my dear !!!

i_sofia said...

NIK!!! happy birthday.. semoga impian menjadi kenyataan. biarpun lambat, semoga ia yg terbaik buat NIK dan family..

Yan said...

hepi bday dik... sori ketinggalan deh

Dee said...

happy birthday nik..dia x bermaksud apa2 kot..maafkan jelah dia ye..

Just Call Me Bitt said...

happy belated birthday...tak tau exactly date dear, semoga di murahkan rezeki..amin

Related Posts with Thumbnails