Thursday, August 5, 2010

Queen Busy.. King pun busy..

Ye...sangat busy sampaikan nak buatentry pun tak sempat...

Jangan tertipu ye...yang entry 2 3 hari lepas tu ada yang scheduled entry..

Maklumla..memang tak sempat

dah 3 hari berturut2 saya balik jam 10 ke atas..

Ni pun dah ada gaya2 nak demam

Mana tak nye..balik lambat je selalu..huhu..sedey je...



Naik gaji?  Bonus?

Jangan harap..duduk bekerja di company cha ya nun alip ni memang betul2 menuntut kesabaran..

Jadi segala komen kalian tak dapat di jawab...  blogwalking pun mana yang sempat je...  Kadang tu baca je entry kalin..nak komen rasa mengah dah..


Hhuhuu..  Harap2 penderitaan ni benar2 berakhir hari Jumaat ni...

Kalau tak..pengsan la gueh..



Owh..lupe plak..

Keje satu office takdelah teruk sangat..  Best ape...

Sebab time keje dua2  pun concentrate keje je...

Cuma cam kelakor bila tak boleh tukar cara panggilan..

Still call him Yabang...and he sill cal me yayang....sound weird huh?

hihihihihi...

 Tu jela..  balik makin manja meow2 adelah..

Tapi tak taula..untuk permulaan ni ok je...

Takde rasa beza sangat..

Malah rasatime duk kat opis tu kejap je dah habes..kejap je dah pukul 6...

Rasa kejap je masa tu berlalu..

Semoga situasi ni berkekalan hendaknya tanpa sebarang problem..




psssttt..ada banyak nak tulih.tapi tak dan la.. nanti lah ye..buh bye

6 comments:

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

teringat kenangan lama...


cenggitu gak.. jumpa masa nak balik aje.. lunch dengan kawan memasing..

Dee said...

oh..yabang dh 1 office ngan nik ye..baguslah..hehehe..

cikbedahlaser said...

go dabel Y go..
yu ken du it...

puterikurekure said...

wau! bestnya!!!!
jeles ai.

oh. kita pernah rasa keje satu company ngan alang. tapi amsa tu bercinta. hehe. best tau. asik angau je. hehe.

mrs.ecam said...

bestnyer 1 opis ngan somi sndri...aku x nk tp klu opis dkat2 ngan somi nk la...snang nk blk sme2...hihihiihih cumel la kt opis pong nk pnggl yabang n yayang...awww

baby berry said...

takpe..rilek2 ..setel keje dl..jgn mengah taw..hehe

Related Posts with Thumbnails