Monday, August 23, 2010

Cerita dalam kain pun nak cerita kat blog kah?

Walaupun cerita dah nak basi..tetap nak upload...
Ni produk baru..since masih lagi semangat nak memboikot barangan ISRAEL (ya..pedulik apa org kata ianya tindakan bodoh atau tak..bagi aku ada kesan dan aku ada pandangan sendiri..tak suka.get off!!).

Masih mencari-cari produk apa yang sesuai untuk gantikan jenama yang saya pakai sekarang..  Kotex la..  Dari muda rumaja you.
Try pakai Laurier..tapi rasa sizenya sedikit kecik..so lack of confidence..

Kebetulan masa 1st puasa, masa tengah jalan2 di PARAM Jalan Universiti, ada orang Libresse buat promotion..dapat free je you...




Selang 2 3 hari tu dia ada datang juga di PARAM di Kayu Ara.  Masa tu tengah beli kuih utk berbuka juga.  Tapi segan plak nak gi mintak kan..ahaha..kalau tak dapat lagi sekotak free...ngee..
Barang free nok..sape tak suke kan...

Dalam kotak tu ada variety type..  Ada night...ada wing..ada maxi ..ada pantyliner...yang lain2 tu biasa jela..  Tapi yang aku rasa paling best adalah pantyliner dia...
Satu tu jenis tebal sikit (plastik kaler biru air..)..  Satu tu memang nipis macam tisu kot..sangat comfy tau.. (plastik kaler hijau..)

Ini kalau tak salah la..lupe dah..agagga...

Buat masa ni daya serapan dia memang best la..  Tapi dari segi harga tak pastila samada memenuhi standard poket atau tak..  Kalu harga ok..maybe lepas ni berubah kepada Libresee pulak..



Tapi paling suka dengan ikaln dia...Mungkin juga sebab minat dgn Adibah Noor kot..  So rasa iklan dia memang super duper best..  heee

Layan iklan dia pun ok gak kan...






Ppsssttt..iklan ni memang tak berbayar pun..saje nak sharing....Orang dah bagi free kan...  Contact lense fresh look pun takde buat review lagik..heeee

12 comments:

Dee said...

dpt gak free..best..dh pakai yg nipis hijau tu..pantyliner..

CatlinaFly said...

libresse ni buatan malaysia ke?

mrs.ecam said...

sume org cite psl libresse...cam besh jek...heeeeeee

cheqna said...

cheqna belum pernah beralih kasih
tetap setia pada yang satu

cikbedahlaser said...

ehhh xde ke org nk bg aku free ni...aku tgh kebucuran ni... uhuk....
aku try sofy aritu... rasa mcm pakai pampers kanak2.. tp ok la.. sbb aku beli yg 35cm nye... hamik ko... klu leh mmg nk pakai pull up pants jenama huggies tu... hahahahahhaha

ptg kang ko bg la aku satu kotak ni nik.. hahahahahahahah

Queen said...

cik bedah : aku pun dapat sekotak je...kalau ko nak sekeping dua boleh la aku bagi..ahahha

cheqna : ni pun susah nak beralih nieyh..pakai dulu yangfree ni..kalau ok akan dipertimbangkan utk tukar..heee

mrs ecam : ye ke?..hihi..promosi yang berjaya

catlinafly : tak pastilah pulak...he....entah2 sama je kan.ahaha

kak dee : best kan..rasa tak pakai...takdela bergulng2 mcm pantyliner lain..ngeee

fazemy said...

Mana gambar time ko pakai benda2 ni? akak nak tgkkkkkkkkkkk...buatla satu entry khas cara pemakaiannya. hahaha

Emy Omar said...

Saya pun ada dapat promotion pack tu..panty liner dah try..yang lain belum lagi hihi

Yan said...

ade gak dpt free by post kebetulan ms tu baru pas bersalin so mmg nak kena pakai pad yg banyak..

i_sofia said...

x silap aritu kat website dia ada buat sample free. try tgk kot2 ada lagi ke..

Queen said...

kak emy : jangan la...saya takde buat brazilian wax segalak..hutan banyak nieyh..ahahahha

emy omar : best kan..ngee

yan : jimat2...hee

i-sofia : dah try request..kalau dapat lagi memang syokla..heee..benda free..memang marbelles..ngeee

Just Call Me Bitt said...

hehehe i pon dpt free...betul la tak tahu harga dia berpa erk

Related Posts with Thumbnails