Wednesday, August 25, 2010

Blog saya memang comel..jeles la tuh kan..DENGKI!!!



Ahaha..tajuk selalu je gempak lebih..sebijik sejebon macam tuan dia...

Hari ni mood blogwalking meluap2 sampai lupe buat entry utk diri sendiri..ahahhahah

mekasih la kat Kak Eynda sebab bagi nik Award ni.... 

See...see...  Kak Eynda...Famous and TOP blogger Shah Alam kata blog saya comel tau..kamu ade?..ade?..ade?.....ahaha....habesla..matikla asyik perasan je kan..

Biasala kan..skang award disekalikan dgn tagging..  Ini trend terbaru uollss..  very updated you...

Ini lah tagging nye.....

Lengkapkan pantun di bawah



___________________,
___________________,
memang aku rasa blog aku comel,
kenapa korang jelouse ke ?






















































Korang rasa tetiba entry ni senyap sunyi tak?..Harusla sebab tetiba otak berkarat ni tak moh start kan...ahahah...

Setelah pikir selama beberapa jam minit..inilah outputnya....




Pagi-pagi dah bukak email, Tak takut kene seligi dengan bos ke?,
memang aku rasa blog aku comel,
kenapa korang jelouse ke ?



Ha...saya tahu ada yang jealous u...i memang tahu..  Pe lagi..kini saya nak tag blog yang saya rasa comel

1)Blog Kak dee
2)Blog Cheqna
3)Blog Cik kure2


eh..dah la..tak bleh banyak2..nanti tak special..bak kata orang..berpakwe biar satu..baru la special..kalau ramai2 tu tandanya playgirl...abesla..pakwe saya ramai ooohhh...hahahhaha

4 comments:

puterikurekure said...

cik kure2 tu blog hamba ke? hehe. saja nak double check.

;)

Yan said...

award tupun comel sangat

A D I A said...

apesal blog i takde dalam list nih hehehe. pantun itu sgt comel.

LiNda said...

Hahaha
sesuka hati jek
pantun tuh kanns
memang blog awak memang chumel !

Related Posts with Thumbnails