Monday, August 16, 2010

Biar gambar bercerita

fast Update...biarlah gambar yang bercerita.....heeeee ..

As semua org tahu..ada tiket tambang murah di Air Asia...okey..mungkin tak begitu murah...mungkin ada mahal sikit di situ....tapi bagi aku ok...sebab kali ni bermewah2an...  Siap order makanan dalam flight hokeh...

Ini sebab belajar dari kesilapan lepas semasa ke Bali..Walaupun dah makan kenyang2...percayalah..tempoh menunggu flight dan sebagainya memungkinkan perut berkeroncong bila group lain buka makanan atas flight..hahahhah....


 Mula2...kita ke sini....dalam Malaysia sahaja


 Kemudian kami akan kesini...percutian secara beramai2..  ini menunggu si Emma dan Bai punya wedding...kemudian pengantin-pengantin veteran ni akan berhoneymoon dgn pengantin baru...Takpe..mek akan pakai jugak Inai untuk cover ko Emma...hihihi....
Kemungkinan hujung tahun ini cuma ke tempat dekat2 yang naik CAR...tgkla...mungkin Pulau2 di sekitar semenanjung...Mungkin nak melawat di bahagian UTARA....

Kami ke sini sahaja...


Plan asal nak ke Guilin dan Chiang Mai..  Tapi terpaksa cancel...huhu...ada sedih di situ..takpe..tahun depan kalau ada tambang murah lagi..pasti merancang ke CHINA...  InsyaAllah..kita cuma merancang...Tuhan yang menentukan..

untuk ke Thailand aku lebih suka kan style back packing....tapi itu kene plan elok2 sebab plan kami adalah menggunakan KERETAPI....  sounds great huh..heeee......



Ok2...busy sikit pagi2 nieyh....




Bye

9 comments:

baby berry said...

waa waaa jelesh niii..besttt tuuu.

cheqna said...

nak g mana?????

cikbedahlaser said...

waaaaaa dgr nk naik ketapi tu aku jeles.. uhuhuhuhu

dr sblm kawin..smpi dh betahun kawin...
plan nk travel nek ketapi... bila tah nak capai hajat tu..
abgnakkal nk round semenanjung nek ketapi... uhuhhuhuhuu

bile la masa itu akan tiba...

SYANI said...

amboi.. sakan berjalan no...

mrs.ecam said...

aku bce n3 ko pong laju2...naik semput aku bce...ngeh3

atty's said...

wah banyak tu nik jalan ..besh ..nie..
kty aritu sempat rembat g penang je..utk tahun depan rm1..

Yan said...

besh besh besh...

Queen said...

yan : memang la besh kan..heee

kak ty : nik nak rembat langkawi...tapi yabang awal2 say NO..terpaksa la rembat yang kita tak boleh pergi by car..hhhahahhaa

mrs ecam : ahaha..sabar nok sabar....aku tak reti CPR..hihihi

syani : sebelum passport tamat tempoh..hee

cik bedah..insyaAllah..ade masa boleh je...aku maybe kalau pi kelantan aku nak ajak yabang naik kereta pi..heee

cheqna : ssshhh..rahsia...nanti dah dekat2 nak pergi kita reveal..ngeee

baby berry : ala..patut u grab haritu..bolehtahan murah tau tiket..ngeee

fazemy said...

Nak ikut nak ikut..

Related Posts with Thumbnails