Tuesday, August 3, 2010

Contest Pengantin dengan Handphone

Ni adalah kerana menyahut cabaran cik bedah laser..  Dia buat contest "Anda dan handphone'..

Tetiba je rasa macam buat karangan darjah 6..hahahha....

So..ini lah dia contestnya...syarat2 dan soklan2 nya...

sOaLaN
1. Aku buat kontes ni sempena apa??
2. apakah nama timangan pasangan aku???
3. senaraikan blog² aku dan pasangan aku..(hint...ade 4 semua nya :wink:)

Syarat-Syarat Penyertaan..

1. Jawab 3 Soalan yang aku berikan. Buat satu entri khas.
2. Upload satu (1) gambar anda di mana anda sedang menggunakan handphone/telofon rumah/public phone/walkie talkie
3. jadi follower http://cikbedahlaser.blogspot.com dan add blog aku dalam bloglist korang (ni utk korang taw update terbaru..lepas drpd tempoh ni...nk delete...delete la...)
4. Copy banner di atas dan letak dalam entry korang serta sidebar kemudian linkkan. (utk aku tahu korang join contest aku)
5. Jangan lupa link kan aku kat entry korang ekkk...
6. lepas dah setel semua... tinggalkan komen di entry ni..beserta dengan link entry korang tadi.
7. Tarikh Tutup Penyertaan adalah pada 180810 (18 Ogos 2010 jam1808)
8. sebarang pertukaran infomasi akan diberitahu dari masa ke semasa..
9. Pemilihan pemenang akan dibuat oleh juri-juri tak pro kami... (rahsia...takut ade sogokan..hahahahah)
10. 3 pemenang akan dipilih...hadiah...belum pasti lagi... hahahahahah


A)JAWAPAN :

  1. 1) Sempena annibesari nye yang ke empat....agaggaa..betul ke pidah?...ke yangke-3..tetiba aku    konpius...Takpelah..janji sempena annibesarinya...
  2.  Encik Nakkal....(tapi aku tgk sarip tu serius je..takdek nakal pong....agaggaga)
  3. 4 link?

B) Gambar

Inilah dia gambar yang dipertaruhkan.....jeng..jeng..jeng




Gambar kurang semenggah..masa tu tengah main mekap2..tapi malas nak buat kemas2..ahahhaha....eyeshadow memang bersepah2..agaggaa...layan kan jela...  Lain2 tu kurang nampak mek dgn phone..heeeeee


C) Follower?
Dah lama dah ko jadi follower dan dah duk dalam bloglist haku tuh...ngeee

D) Copy banner....
Walaupun banner ko tak santek sangat..tapi sebabko dalam gambar tu santek..aku tepekkan jerla...agaggaga (matikla lepas ni kene libas dengan pidah.agaggaga)


E) Nanti aku tinggal link kat ko ye....mekaseh..



Foouh..fouhh..fouuhhh..harap2 boleh la menang nieyh..





psssstttttttttt  CONTEST QUINY BRIDAL akan berakhir hujung bulan ni...Jom join dan spread the news out..heee...  Referrer terbanyak pun akan dapat hadiah ok...

9 comments:

Dee said...

good luck!!

cikbedahlaser said...

wahahahahaha...
weii aku baru kawin 2 tahun daaaaaa....
nmpk mcm dh lama kah??
erkkk laki aku nakal sama aku saja..
lalalalalal

cikbedahlaser said...

lupe lak... good luck...
time kasih join....
susah gak soalan aku ni kan...hahahahahahah

mrs.ecam said...

hahahha siap jampi2 ek...gud luck la beb...aku xdek gambo ngan enpon cabuk aku so mls nk joing...bulehhhhhhh heeeeeeeee

cheqna said...

good luck!!!

Just Call Me Bitt said...

gud luck!

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

fuh--huhh--fuhhh..
*kasi jampi sikit...

menanglah Queen hendaknya..

NeenaAnuar said...
This comment has been removed by the author.
NeenaAnuar said...

Good Luck! cantekk gambar tu.. nampak very natural..

Related Posts with Thumbnails