Monday, August 16, 2010

Buffered Earnings dan Metered Earnings..Kau ada?....aku adaaaaa

Ahaha...ni entry kelakor....kadang tu kan..jeles tau kalau tgk org boleh cash out nuffnang banyak gile...

Tapi tu la...aku nye nan ado pun...huhu..dah bertahun ni...  baru lepas border sikit je...

kadang tu...baru je nak rehat jap..ade je ME dan BE yang baru..  So gigihkan jugakla menaip entry baru...Gigihkan jugakla update blog....Ada orang bersungut takde ME dan BE....aku alhamdulillah..buat masa ni belum putus lagi....  Cuma rezeki klik2 tu memang kurang sikit.....

Nak tengok berapa banyak ME dan BE yang saya dapat?...mewah uolsss....













Ha...ko ada?..aku ada...ahahhahahhaha...ada jela...eranings nye terpaksa dihitamkan sebab segan..ahahhaha..segan nak tunjuk..gile sikit...lagi banyak campaigns biasa..hihihhi...




pssssttt...takdela picisan mana blog aku nieyh...sebab org pengiklanan sudi tu letak BE dan ME di blog aku...bukan snenag tau..maksudnya tangung jawab pun bertambah...NIKIMAH..berhenti tulis bukan2..ahahah..ilmiah sikittttttt

11 comments:

cheqna said...

cheqna memang tak faham langsung BE ke ME ke..
huhuhuhu

chenta said...

banyaknye!!!

NeenaAnuar said...

waa... best bestt... keep on bloggin keh! :D

fazemy said...

Ada AKU KESAH ko non ado sekalipun. Haha...aku skrg dah tam ambik port iklan nuffnag ni. Jarang dah bukaknya. Busy busy.

baby berry said...

me pun tak tau sgt sal ME n BE ni..hehe..syok2 je ada mende2 tu. klu nk bt duit pun, mkn taun gamaknye sb bkn blogger tegar gitu hehe.

Dee said...

kak dee pun x tau sgt psl BE & ME ni..tp ada je mcm nik pya tuh...maybe sbb xde 4 entry sehari kot tu yg lembab sket duit nuff masuk..huhuhu..

eynda said...

Banyaknya BE!! Jeles la :-D

Yan said...

tulis bukan2 tu yg wat tambah UV.. klu ilmiah sangat kang boring.. org tertentu je nak baca..

Betul tu nik..skang makin byk lak BE... tp coz UV tak byk mane so pendapatannyapun tak seberapa.. kitepun baru lepas border.. haishh bile nak sampai sejuta ni??? muahahaha..

Queen said...

cheqna : nik pun tak paham sangat..heee

chenta : tuela..nik pun terkejut hokeh..ehehehe

neena : kalaula income sekencang itu list..lagi syok..hahah...ya..keep blogging

kak emy : ala...itu ayat2 berbau jeles..hahahhahha

berry : tak tau sangat..cuma ikut je tips otai2 dgn penuh pengharapan..ahahahah

kak dee : yela kot..pelik tgk org boleh up sampai 4 entry sehari..takpela..insyaAllah ada masa tuh/...heeee

kak eynda : BE je banyak duit ny kosong..ahahhahah

atty's said...

kty pun benornya idak paham .BE & ME..ikut mood update.kalo rajin berentry2..kalo tak satu .kalo tak nanado

Queen said...

kak ty : samela kita...cuma kalau dah ada BE...makin gigih la kan..heee

Related Posts with Thumbnails