Saturday, June 5, 2010

Desire Queen FM Giveaway

Kalau ada sesiapa di sini yang membaca blog kak Eynda tentang kasut XES punya promosi...... Ha..ini adalah seperti kesinambungan pada entry kak eynda tula...Sebabnya masa pergi beli Cendawan di Giant ATRIA last 2 week...ada pulak promosi kasut di depan Giant tu.  Kasut dia ala..fesyen lama..tapi terjumpa pulak wedges....style pulak tu yang jenis saya minat...Try sarung selesa pulak tu....ha..memang berbaloi...Grab sekali selipar raya...  Yabang kata dok sarung selipar Jepun yang dah buruk tu.  Dah berapa tahun da...  Agaknya dia nak suruh isteri dia nie melawa la jarang2..ekekke....

Lepas tu tengok kat bahagian lelaki pun murah2...Yabang beli 2 pasang kasut..tamak haloba..ahahahhaa....
Satu kasut lelaki..satu lagi kaust canvas...  Nak menggantikan kasut canvas dia yang dah takde rupa kasut dah tu....

Ok..ok...back to TOPIC...

Topicnya adalah

Desire Queen FM Giveaway


Kuiznya simple...tak perlu jadi follower....  Cuma jawap sahaja soalan mudah ini di comment box entry ini....Jangan lupa tinggalkan link blog yang betul supaya mudah nak contact...ok...Kalau rasa rajin nak buat entry ...buatlah entry pasal kuiz ni...takde masaalah...malah di alu-alukan..dapat tarik lebih ramai orang sertai..lebih seronok..

Soalannya...

Berapakah Jumlah Harga bagi 4 pasang kasut/selipar di bawah?









Ha...peserta yang meneka jumlah harga paling tepat akan membawa pulang....

Fridge Magnet...ekekkekeke

Boleh pilih nak yang mana satu....



Sebenarnya nak mencari yang special sikit sementelahan ke Melaka sabtu lepas...Tapi dengan jalan jam..dengan cuaca yang maha panas..huhuh..azab2...dengan kseuntukan masa (ini akan di ceritakan di entry lain..insyaAllah)..makanya setakat tu sajela yang mampu saya carikan....tapi saya suka..sebab antara deretan kedai2 di Stadhuys tu...cuma kedai ni sahaja (kedai paling hujung sekali) yang ada FM besi gini...yang lain sume seramik..  Ada juga jumpe FM baju kebaya (tgkkat blog sape ntah,..ramai yang berkenan)...Tapi saya pulak tak berkenan..jadinya beli yang ini.....



Ok..ok...tarikh tutup?..tak lama sangat..saya buat kuiz ni untuk mereka2 yang selalu blogwalking..takpun selalu jengah blog saya...jadi tak perlu tunggu lama-lama.....
Tarikh tutup penyertaan adalah pada 5 June 2010...

Ok..so ape tunggu lagi..cepat2..kita bersuka ria jawab ...




pssstttt.........ini adalah sticky mode...sila scroll untuk entry2 terbaru..

30 comments:

A D I A said...

amboi sakan shopping kasut xes. oo ni la cenderahati dari melaka :) over kan kita suggest terompah melaka dulu hahah.

btw nak teka: harga 4 pasang kasut tersebut bernilai RM180.

Queen said...

adia : ahahahah...over ke?..takla..tapi kalau nak cari terompah melaka banyak di jonker walk..haritu tak dan...doakan murah rezeki bolehla beli terompah melaka pulak buat hadiah...

fazemy said...

Akak nak FM tu...ikut hati nak ugut je ko bg akak satu..taknak teka. tapi terpaksa jgk teka. smlm ada masuk kedai xes ni jgk...tgk2 camtu je..yg kasut lelaki tak prasan bape harganya..yg pompuan blh baget harga dia..akak teka RM90 sahaja..hihi...ada btoi ka?

Pinky Angel said...

saya teka rm140. hehe.. hubby saya benci btl kasut xes sbb dia punya dah terkopak2. sah2 murah, bukan kulit btl. byk komplen pulak. hehe

Queen said...

kak emy : ugut2 tak main aaa..ahahahha...

pinky : xes dulu tahan tau....xes sekarang je dah tak tahan..tp murah...kopak pun tak kesah...=)

zai kulim said...

Ok akak zai pun nak teka jugak ler...rm100

akak pun ader gak terbeli xes

CatlinaFly said...

sy nak teka gak..rm80?hihi..sebab nik kata murah kan..

http://catlinaflybaby.blogspot.com

Queen said...

kak zai : terbeli?..eheheh...

catlina : ahaha..teka2...result kelura hari sabtu nieyh..btw..tgk kat u teringat album yang tak siap2 lagi tuh..ahahahahhaha

SoFiaHB said...

salam kenal..

nak teka jugak lah..walaupun samar2 akan harga dia..he..he..hee

rm98.90

ayuselalu said...

hi..ayu teka gak ok

rm130 kot..

sarah said...

salam..

sarah rasa harga semua tu ialah..rm120

izan cute said...

sy nak teka gak..rm90?
hihi..


http://izancute.blogspot.com

Queen said...

wah2..masing2 gigih meneka...cepat..masih boleh teka lagi..teka banyak2 pun tak apa...teka sampai dapat...tarikh tutup 5 june...lambat lagi...

i_sofia said...

amboi.. byk nyer stok.. saya teka.. rm85

Dee said...

sy teka RM89.60..

blog k dee tau kan..hahaha..

LotsOfLove-Pearls said...

ALOHA..

gua nak teka..

RM105.50

hehe..

niza said...

nak try ..rm120.00

Queen said...

sofia : ahahah...nie namonyo alah membeli tak menang kaki nak pakai..ahahahha

kak dee : harus..kalau tak tau sila kerat kuku saya...ehehhehe

LOL : ko kene usaha kuat lagi LOL..ahahah

niza : ha..ni contoh tak bagus..mana link..kalau nak bagi hadiah nanti kan susah...cuba lagi..cuba lagi...

LotsOfLove-Pearls said...

gua kena usaha lagi ke..?
mmm..
gua nak teka lagi.
hekhek..

RM135.90?

hahaha..

baik ko g tau aku nak kena kurangkan jumlah tekaan aku ke nak tambahkan sikit.

hahaha..

Queen said...

LOL :..ahaha..usaha tangga kejayaan....
ala..kene bagi clue ke?..besokaku bagi clue ek...

Nurulhuda|Adlie said...

nik, mail hudabakar@gmail.com.. i pun ingat just nak letak bunga je dalam sangkar tu or atas sangkar mcm kakak besar i punya.. kalau ada idea lain yg lg lawa pun great.. :)

Queen said...

Huda : nanti check email ye... =)

Just Call Me Bitt said...

alamak tak tau la hentam jek RM50 kot...hehee nak cari saya? anda tau dimana..eegeggegee

Queen said...

bagus2..dah ada beberapa jawapan yanghampir tepat..teruskan lagi meneka..muahahha

en_me said...

rm439.. daa

Queen said...

en me : waaaaahh..bagusnya kalausaya ada wang sebanyak tu untuk dilaburkan kepada kaki saya..ehehhehee

i_sofia said...

teka lagi.. rm 79.90

Queen said...

sofia : waah,..gigih berusaha,..sikit lagi...chaiyok2

Daddy Zuki said...

rasa2 rm88 kot? harap2 tepat ler..

Queen said...

daddy zuki : nasib baik masih dalam tempoh menjawab...kita tgk siapa yang kenaaaaaaaa

Related Posts with Thumbnails