Monday, June 7, 2010

Separuh Jiwaku pergi - Effect nya berpanjangan

Masih ingat dengan entry Separuh Jiwaku pergi?..sape yang tak ingat..boleh KLIK SINI untuk baca balik entry saya tu.

Orang kata..luka di jari nampak sakitnya...nampak parutnya.  Luka di hati..siapa tahu..


Sekian Karam Kapal di Lautan melaporkan.....ekekkeke...

Ya...luka di hati siapa tahu.. ..  Tinggal berparut.. Kekal selamanya...

Semalam Yabang bertanya :

"Kenapa lately blog yayang dah tak keluar entry-entry baru?..  Tak ada idea ke?  Ke ada orang datang mengganggu? "

"Yabang baca ke blog Yayang?"

"Eh..mestilah..."

"..................."


Tiada jawapan untuk soalan Yabang...  Cuma muka saya sugul mengenangkan masalah itu...  Kerap kali sekarang ni saya sugul. Mungkin akibat saya lari dari masalah yang lalu..  Jadinya ianya tetap menghantui.  Nak diselesaikan pun saya tak tahu macam mana...  Kali ni bukan buntu sikit-sikit..ni buntu banyak-banyak.  Cuma harapan dan doa saya agar hati ini kembali pulih seperti dulu.  Saya sendiri rindu pada diri saya yang dahulu.  Yang berterus terang, yang ikhlas dan jujur pada diri sendiri..Cuma jadi diri saya sendiri...  Saya rindu saat-saat itu....

Ini masih bertangguh mengepos CD gambar tunang Customer saya tempoh hari.  Ini petanda tak bagus untuk bisnez saya..  Saya harus segera...Huhuhuu...





pssssttt........handbag mak saya dah beli...very mak datin up to date you...actually saya berkenan sangat..tapi nanti sama pulak kan..ekeke..so hadiahkan kat mak dulu..saya cari yang lain.....at least saya bagi pada mak saya benda yang saya sendiri pun minat....op coz la santek youuuu

7 comments:

Jemari Seni said...

Apa pasal ni? relaks2 be cool jgn gundah gulana..hidup ini singkat buang yg keroh amik yg jernih baru teguh peribadi eh! merepek sudah! hehehhehee be happy beb!

Dee said...

dh jd mcm emy dh ni..jadilah diri sendiri nik..jgn dulikkan org lain..bloglah tempat kita meluah perasaan n menulis tentang apa saja..asal tidak menyinggung mana2 pihaklah ye..

Queen said...

kak ogy : ehehhe..itu lagu faveret tuh...

kak dee : ini bukan soal berblogging....sebab saya kalau tak suka saya cakap je..ini soal keseluruhan hidup saya...even tak berblog pun..even masa saya bercakap...saya berinteraksi dgn org.....huhuh

Just Call Me Bitt said...

sabar erk...semua tu pengajaran utk lagi baik dan baik :)

mrs.ecam said...

hermm kdng2 sye de rs camtu gak....mls nk hapdate...mls nk b'ckp ngan org...tp rs lg stress plak...tp rsnyer sume org pong pnah rs cam ko rs la...xpe take time...pulihkn dl hati n jiwa ko ek...dh mcm pts kasih plak kekdahnyer...hee dun wuri yabang kan adooo...heee pis

Anonymous said...

sabar ye yayang,yabang akan tetap bagi sokongan key....mybe yayang bz sangat kot, ok take care dan teruskan uasaha,luuuuv u so much



yabang

cikbedahlaser said...

alamak... aku bertanggungjawab juga pd cd tunang itu..alamak.. owhh nak sugul sekali la.. owhhh

Related Posts with Thumbnails