Friday, June 25, 2010

Akhirnya Azam dah kawen...habes la peluang aku...

Ha....ini entry sebelum dia basi..kita kasik upload pic...mana yang ada my Facebook..boleh tgk ..dah lama upload...mana yang tak ada...ini nak bagi gambar kasik tengok..


Actually firts time jumpa Azam..my first impression...Wow..handsome...dgn body muscle2..bukan berkatak2 ye...ni muscle..sedap2 je...smart....Pergh...seb baik Yabang kat sebelah..kalau tak ku sapu jua...agagagga...
Dia memang layan Gym...sekarang Yabang layan gym dengan dia la....  Badan die memang santek...Seyes tak bohong...  Yabang..sila dapatkan potongan begini...takpe..sebulan saya cuti memasak...agaggagaga...

Dia ni dah agak ada usia sikitla... i think umur dia around 30 ++...tak sure berapa banyak plus..  Tapi ala..lelaki..ape ade hal..  Rupa ada...Duit ada..jawatan ada....kan..anytime boleh pilih ma....Architect tu...ha...dont play2 ha....

Kitorang tak pernah hang out dgn wife dia...Kerja...so masa dia kawen harituh is the first time...Santek..  Nampak ayu je..dengar nya Nurse..heee...


Layan pic jela..tetiba dah malas nak cerita...


~abang jamil...teka berapa umur dia..agagagga~

~hadiah seyes berat..tak larat angkat sorang2~

~ketibaan perantin~


~lambaian raja sehari~


~edited pic ..muka azam berseri2~

~edited pic ..muka azam berseri2~


~tak tau apesal azam senget gini?ahahaha~



~edited pic...I LOVE THIS PIC....sweet sangat...nak carikla den punya...~


~ahaha..abang JAAAMIIILL>....teka beb berapa umur dia?.~





























Pestu kitorang singgah Janda Baik.. D Ark....  Nampak gayanya..next trip Kitas maybe di sinilah...sukak...sukak










Ok...motif entry ni tempek gambar banyak2?...sebab dekat KITAS facebook dah kene block..so kene transfer dari facebook album ke blog..agagaga..ha...dah view tu..sila bayar sorang 50 sen ye....bagi dzul belikan saya durian balik nanti..mekasih...wakakakkakakkakakaka

3 comments:

puterikurekure said...

whoaaa! kenyang gambar kite tau!
:)

betulla. pengantin lelaki nampak aumm2!
hikhik.

Dee said...

ni tempat adnan sempit shooting kan? emy..ko pya mekap lg cantik dr pengantin..hahaha..tp pengantin lelaki ensem..abg jamil tu baya kak dee kot..dkt 40 dh tu..hehehe..

Queen said...

puteri kure2 : selama ni entry kosong je kan..satu gambor pun takde kan..agaggagaga...aumkan..kan...aku harap bini dia tak baca jela..kalau tak habesla mek..agaggagaga...yabang oret je...

kak dee : emy?..siapa emy?..agagga...mekap santek?..alamak..habeslah kembang...agagagga....tu dah try tak nak overshadow kak dee..takde bulu mata lagik tu..ngeeee

Related Posts with Thumbnails