Tuesday, June 29, 2010

Angkat kain, angkat berat.angkat isteri?....what? Kungfoo?

Masih dalam mood honeymoon...Seyes..2 3 menjak ni Yabang bagi extra attention..hee..sokak..sokak...So mood tu adalah sentiasa berhoneymoon.  Bila pegang tangan tu..karen masih kuat..bergetar2 beb...Cas letrik banyak sangat..  =)

Ada org kata..  Bila dah kawin, adalah penamat kepada alam percintaan.  Tak betul la..  Sungguh tak betul.  Sebab saya rasa baru je bercinta lagi...  Sokak..  Lagi2 nan ado anak lagi kan..  Ala..ape nak kecoh..ape nak dikejarkan..itukan kerja Tuhan..  Kerja sendiri pun tak siap..duk main FB la..blog la..  Nak sebok kerja Tuhan buat ape kan..  (ini ayat mak saya..ngee..ade sikit tokok tambah)....

Masih banyak yang saya belum tahu tentang Yabang.  Contohnya cerita Kungfoo..  Serius...  saya tak pernah tahu dia suka tengok crita kungfoo..  Cerita Tamil tu memang faveret la..  bukan hindustan tau..  Cerita Tamil..ahahahha..  Lepas tu cerita Melayu memang Yabang tak layan.  Kecuali P Ramlee..  Yang tu semua dia hapal..  Tengok sikit, dah tau cerita apa..

So semalam layan cerita Wong Fei Hung kat TV3.  Komen tu bagai nak gila..

"Tengok..nie semua anak murid dia ni yang buatkan Wong Fei Hung rosak.."
"Hok aloh..jahat gile sami nie..."
"dah sampai dah jeneral jahat tu.."
"Ha..belasah dia"....ok..yang ni saya tipu..ekekekke

Semangat ok...dan saya sendiri tak sedar, bila saya tertido kat depan TV tu bertemankan ketiak masham Yabang...

yang saya tahu..bila saya terjaga pagi tadi..saya dah dalam bilik..elok berselimut...

Mood?..senyum sampai telinga..  Sebab?  Sejak kahwin..boleh kira dgn jari berapa kali Yabang angkat saya.  Walaupun dia tu kaki GYM..angkat berkilo2..  Tapi angkat saya nan ado..  lagi2 kalau saya mengada2..lagi dia tak mo angkat...

Agaknya asyik kene perli je...  Akhirnya..  Terima Kasih Sayang..  jasamu ku kenang...  Muah!

10 comments:

A D I A said...

amboi kena angkat pun tak sedar ye, kalau kita sure sedar tapi buat2 tak sedar la hehe.

Pinky Angel said...

uu..mesranya. hehe..
bila dah kawen ni, mmg kdg2 sparks tu hilang bila masing2 sibuk ngan tanggungjwb.lgla kalo br dpt baby..
jd esekali tu mmg kena bt smthg special utk kembalikan letrik tu. kdg2 ckp sekadar letak nota kecil selitkan dlm wallet dia tulis 'i love u'..

Queen said...

adia : agaknya dah penat sangat..tido matik la..takpun dia kasik letak dadah kat ketiak dia..agagaga

pinky : setuju..setuju....dalam wallet..itu idea best..nak buatla nanti..bila?..eheheh..tunggguuu

LotsOfLove-Pearls said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah duh..
bahagianya...

doa gua semoga bahagia dan berkekalan selamanya.

puterikurekure said...

bestnyeeeeeeee kena angkat!
kite pernah la kena angkat 2-3 kali. tu pon termengah2 alang nak angkat. hahaha.

inilah nasib si gemok. kuangkuangkuang.

Queen said...

LOL : amiin....ya..doakan kami bahagia buat selama2nya...insyaAllah..selagi antara kita dan pasangan takde rahsia, takde penipuan...insyaAllah bahagia..kan..kan

puteri kure2 : ahaha...sementara kuwus ni..ni dah start naik badan..nan ado kuwus dah..nan adolah dukung dah..ehehehhehe

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

inilah penyebabnya kRina nak kuruih queen..

lama tak kena angkat..dah berat.. hahaha..

Queen said...

kak rina : ahahaha..dia yang penting suami kita kak..kalau badan sasa...angkat 80 kilo pun tadak hal...yang penting dia rajin...kalau macam yabang tu ade sikit malas..kat gym angkatberkilo2..kat rumah beras 10 kilo pun berkerut..ahahaha

Dee said...

eh.ur yabang leh geng ar ngan kak dee nyer hubby..suka tgk cerita tamil..wakaka..

Queen said...

kak dee : aahaha..betul2....suke betul tgk cite tamil...

Related Posts with Thumbnails