Monday, June 7, 2010

Desirequeen FM Giveaway...

Kan last week saya anjurkan Giveaway kecil-kecilan untuk blog nie...  Rasa seronok pulak sebab saya tak perlu susah-susah nak kene adili satu persatu..(takut asalah adili kang ade yang terasa hati pulak kan..)  Dan orang yang join pun tak payah susah2 nak kene buat entry ke..nak kene follow ke (kang follow tak ikhlas pulak kan..)....Tak payah susah-susah nak taruk link ke ape kan...

Cuma kalau ada rasa berterima kasih di hati..rasa rajin....dah dapat hadiah, buatla entry...senyap je...ekekke..macam tak suka dgn hadiah di beri pun ada.....(ayat sangat tak ikhlas you..dah bagi mintak balas...desyum..desyum..NIK HAKIMAH...awak ni nak kene panah petir ke....ahahahhaha)

OK..jawapannya ialah.....   RM69.70......

Ya..murahkan...actually kasut perempuan tu RM 29.90....Buy 1 Free 1..  kasut lelaki tu cuma RM19.90 je...murahkan....kualiti agak tak bagus sangatla..tapi kalau takat kasut nak lenjan hari2 buat pergi kerja..kasut paling mahal pun boleh rosak..lagi la sayang..ratus2 pestu rosak..asyik basah kering.basah kering..panas...Memang la rosak kan...lagi nak redah selut2...aiiiii...sayangnye mek..

Ok..untuk entry tu dah ada pemenang....Pemenang sila pilih mana berkenan..nanti akan dipos kan ya...

 Pemenangnya adalah.....

drum roll.....



















 Puan Sofia......










 Boleh pilih antara 3 nie ya....pilih..pilih...




Actually sofia dengan Bitt beza sepuluh sen je...dan sofia dapat teka hampir tepat pun pada percubaan kedua..dan bitt pada percubaan pertama and the only one..

So apa pendapat kawan-kawan ye...nak bagi jugak tak hadiah sagu hati dekat Bitt?
Saya takde masalah sebab FM tu memang beli 3.....ekekkekekkekeke....weeee =)

Sekarang pendapat diperlukan....mekaseeeyyy

6 comments:

Anonymous said...

tahniah...alamak,kalau tau yabang nk joint gak comptn ni,huhuhuhu...

Dee said...

tahniahlah..kak dee ingat kasut lelaki tu yg mahal..hehehe..

LotsOfLove-Pearls said...

hi..
melepas gua..
hakhak..

beri je..
baru happy2..
ngeeee...

ada teka teki lain tak?
hahhaha..

i_sofia said...

yeay! n3 is up!
http://zzsweetheart.blogspot.com/2010/06/akhirnya-saya-menang-juga-contest.html

fazemy said...

mencik arhhh salah teka. nyampah i. buwek. haha

cikbedahlaser said...

adeh...
ko bg bitt satu...
puan sofia satu..
aku satu..
canteeeekkkkk

Related Posts with Thumbnails