Wednesday, June 30, 2010

Internet dan saya

Internet dan saya tak dapat dipisahkan...

I LOVE INTERNET..

saya boleh blogwalking, baca paper, pergi library, search info, berhubung dgn kawan2...  So many things i can do with internet...

Senang kan...

Tapi agaknya ada org cemburu..  Sebab dah tak de orang nak teman dia tengok TV lagi dah..

Sebab?  2 3 menjak ni network di office tak berapa elok2..  asyik putus2 dan lebih lembab dari BB di rumah.  Jadinya tak puas berinternet..  Balik rumah sambung lagi.  Kalau selalu..malam tu memang 100% duk berkepit bawah ketiak Yabang..  Sekarang dah bahagi 2 ....sekejap Yabang..Sekejap Tenet..

Tu agaknya ada org jeles tu...dengan nada melawak dan mengusik...

"awak dgn internet ni memang tak boleh renggang.  Takde internet satu hari macam cacing kepanasan.  Entah apa-apa entah dia buat dalam bilik tu sorang2.  Dalm gelap..tau2 kejap tuh sengih sorang2..pastu ketak ketuk ketak ketuk..  Entah hapa2 lah kan..  Tengoklah..satu hari nanti abang nak sorok broadband tu...."

"...................."

mula2 saya balas dgn sengih je..sengih besau2 macam kerang busuk..macam kambing...  Bila dengar BB nak kene sorok...Otak terus ligat fikir cara supaya Yabang tak sorok itu BB...Muke ade kelat sikit,,.

Yabang gelak kuat2...gelak menghina..suka betul gelak menghina...  One day saya nak sorok la plak peti gelak awak tu.. Kat mana awak simpan?..dalam perut Gundu dia kot...ahahaha

Takpe..malam ni belum lagi..kita tunggu Khamis malam Jumaat..  Kasik obat kaw2...  Takdelah dia sorok BB tu...weeee...lalalalalalalaalalala......





pssssttttt...isteri2 haruslah bijak...kita kuat bukan pada fizikal.tapi pada otak nakal yang bergeliga nie...hihihihi

14 comments:

puterikurekure said...

kite kalau dok berteluku depan lappy je, mau kena jeling maut ngan alang. sebab tu kena curi2 masa kalau kat umah. huhu.

cikbedahlaser said...

weeeeeee... sorok BB?? ko sorok lak tv...ahahahaah

kami berdua pon xleh hdup klu x de intrnet... ade sekali tu maxis wat hal pastu kami terus potong..ade la xde intrnet 3 bulan kot..dh mcm org gila dah... sarip la terutama nye... ciannn die... skrg...mkn intrnet..tido intrnet...smua intrnet... tv pon x nak bli sbb intrnet....

Pinky Angel said...

hehe..tanak komen apa2 sbb kita sama je.. tp kami online laptop masing2. senyap je, tak bercakap. silap2 nak ckp kena YM. :)

TiNiE said...

samala dgn hubby akak..
kejap kejap jengok bilik...
kejap kejap jengok bilik...
bila akak senyum2 dpn pc dia dah cuak...heh

baby berry said...

kih3..hby pun cmtu gak..klu lama sket layan pesbuk..muka dh macam angin monsun barat daya je..jelesh la tuu..hihi

Queen said...

baby berry : hye..geng baru..salam kenal.nanti kita ziarah awak ye...=)..ye..ye..dia jeles...agaggaga

kak tinie : ahahah..dia cuak la..apesal la bini dia senyum sorang2 tu kan...huhihii

pinky angel : ahahha...utu dah parah..yabang bukan jenis layan tenet..tapi kalau dia layan..kalah saya tau..

cik bedah : i can see that..ahahhaha....

puteri kure2 : sebab tu saya in9 dalam bilik..so takdelah nampak jelingan maut...tau2 ade org melaung panggil..ahahha..jeles..jeles...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

abg kRina no hal.
janji pewot dia kenyang..budak2 settle.


FB ok hanya FV jer dia tanya tak rugi ke bazirkan masa kat situ.. hehe.. last week baru benti.penat dok click2; fuel dah xde..

Queen said...

kak rina : lain kot feeling org dah ade anak dgn yang bujang nie..ahaha..dia jeles ketiak masham dia dah tak mengandungi dadah da...agaggaga...betul2..aklau fuel takde ..malas nak click kan..geeeee

i_sofia said...

hahhaha.. tahu takut nk kena sorok BB yer.. sofia ngan hubby sama2 naik. tp hubby more to pc game, sofia ngan blog, fb, etc. so.. kalau dia layan movie kat lappy boleh dok sblh, kalau dia main game, baik soh dia dok jauh2, bising mcm org tgk bola. so, bila dia tgk tv, baru la sofia tgk tv.. tp kitorang jarang dpt tgk tv sbb sikecik tu conquer!!!

i_sofia said...
This comment has been removed by the author.
Queen said...

sofia : tak takut..ngeri je..agagaggagaga...takpe..otak kene ligat...kejap je dapat la balik BB tu..wat masa ni belum kene sorok..ahahahah

LiNda said...

satu jek saya nak pesan !

Jangan sampai suami tegur perbuatan kita. Memang pun secara gelak . Tapi hati dorang lain tauuuu ...Sekali dorang tak suka , selamanya dia akan sekat awak . Secara lembut dan berhemat .. huhuuu

so, awak kena hati-hati ..

peace no war.. ekeke

cikbedahlaser said...

nik..hAHAahahahah u ken si tat ehh....
ha taw x pe...sejak lipat balik karpet...umh aku tu bergema ko taw....ape pon xde...incik nakkal tak nal install ape-ape...leceh nak angkut bile pndah kata nye....
tp enjin 4G91 die kat dlm stor tu tak d fikir lak....hohohohohohoh

Queen said...

kak linda : setuju..kang ade bb yang kene potong...aahahaha..tapi kak..kira aci la kan..die layan tgk tv lupe kita pe..ahaah..ok2..nasihat ni akan dipertimbangkan..mekacih kak...ngeee

cik bedah : ahaha....kitorang memang nakbior macam surau...agagaggaa

Related Posts with Thumbnails