Wednesday, June 9, 2010

Tutup

saya tak suka sangat kalau orang sellau early judge or erti kata lain..judge dengan melulu pada saya...

Saya bukan seorang penulis yang bagus...jadi saya rasa dari buat orang asyik misjudge saya...saya hentikan blogging...biar dalam ni cerita adalah semuanya fairy tale

16 comments:

Emy Omar said...

ala..nak stop blogging dah ker??

Pinky Angel said...

eh, jgnla nik. hilangla kwn blogger i nanti.. i nak baca blog siapa lg lps ni.. huwaaaa!!!!

Queen said...

emy, pinky : tak tutup...bukak..tp citer sume fairy tale la...

mrs.ecam said...

ermm blog kt nie kn sume org leh bce kn....tu yg org leh suka suki jek nk judge kt...nk luahkn perasaan pong kdng2 terbantut...huuu wat to do

Jemari Seni said...

Dugaan berblogging..usah dilayan!

LiNda said...

You Go Queen !

Go ! Go ! agogo !

cikbedahlaser said...

hahahaha...
kes terkecik ati lagi???

wat dono je.. tu wat ko nye blog lg hotttttt..... well aku sntiasa tgu n3 ko... tp kdg2 terlepas jugak... sbb ko laju sgt...eekekeeekk

Dee said...

nik..kalo xnak org comment..sbb nti nik terasa ke..nik luahkan je..then nik tutup comment..so org leh baca je..org xleh comment..ok kan gitu?

Queen said...

mrs ecam..: setuju..

kak ogy : mcm tipu diri sendiri

kak linda : tang agogo tu macam dah lain

cikbedah : aku skang kan emo..asyik nak emo je...dahtak hot cam dulu beb...

kak dee : tak salahkan org...kita yang tahu siapa kkita...bila org misjudge..tak kiralah komen atau tidak..benda tu efek....tak salahkan org nak komen...kalau tak nak bagi komen nik cakap tak boleh komen...tapi kalau komen tu misjudge buat nik sedih..then nik sendiri akan berubah..no more sad entry..atau yang hot2 bagai ke...just a simple relax entry....tak boleh salahkan org datang mengomen...diorang nak misjudge..nothing i can do with that

cik yabang said...

ok2 sume,dah jgn sedih2 lagi key, cian la kt cik yayang ni..dah lah cik yabang selalu buli die...
ok terus berbloging ye cik yayang yang disayangai cik yabang...

Anonymous said...

dear, i rasa kan to be honest, u ni agak mulut jahat, mcm tak puas pun ada kadang2 bila tgk, ni jujur la i kate pasal u, tapiii tapi hati u baik, kadang2 bila berdepan dengan audiens, org ramai, u should limit urself, tak payah cerita detail2, cakap kasar2, people dont have to know 100% of ur life, simpan..

btw, nak blogging with good story tu kira a new start la ek? baguslah tu cik nik.. manusia boleh berubah, kearah yang lebih baik itu yang penting.. :)

cik yabang said...

eh sape si anon ni....hangin cik yabang la...karang cik yabang hantar virus kt u baru tau...dah jgn nk sibuk jg tepi kain org key cik anon,jaga la kain sendir,jgn nanti kain sendir londeh xperasan..hahahaha..

Queen said...

cik yabang : ahahahhaha..ayat..cam CIK PON la yabang nie.....behave okeh...adehhhh..hihihihihi

cikbedahlaser said...

wakakaka Y Dzul... gedik ah...
klu ko x tulis nama ko yabang tu.. sure aku ingt ko makcik2... apekah??

Queen said...

cik bedah : dia dah ade unsur2 pon...balik kang aku suntik lagi hormon steroid..kasik jejanss sikit....abisla mek...ahahahha

cikbedahlaser said...

n i k.. ckup la ko selalu mekap kn die.. owh... jgn la ko ubah fizikal die..ahahahahahahah

Related Posts with Thumbnails