Monday, March 21, 2011

Breakfast on the go...

Tajuk nak LONDON aje..mentang2 menang FM LONDON dari Mama Tisya...muehehehhee..

Pasni kalau mak saya bawak balik FM Cambodia..ape kate mek cakap Cambodia plak..muehehehhehe


Saje nak tayang breakfast saya...  Kalau kata dah kalut..  Nak cepat sampaikan tak sempat nak berehnti makan di mamak sekalipun..mahupun buat bfast kat rumah..  (ini kalau ada job menghala ke KL..Ampang..Bangi ke...  Kajang ke...bolehla...)







Bolehla dapat feel ala2 subway...  Tapi takleh celen Subway..  hehehehe

Location : Dunkin Donuts (ada take away dan Drive Tru juga), Petronas Sprint Highway..berdepan dengan Eastin Hotel..betul2sebelum nak naik ke Kerinchi Link..hehehehhe



Psstt...cik akan tiba di KLIA pukul 11.30 pagi ni....sejam lagi...

11 comments:

rATu kEBaYA said...

dek queen.. terjulur salad tu.. terliur akak dibuatnya.. dah lah lapar ni...

mama tisya said...

nmpk best je bfast tu..tk pernh try kt dunkin donut..tp location tu dkt ngan opis lama..rinduuu

**FM london blum pos lg..tgu tau..nanti dh pos kita inform

gadisBunga said...

sandwich dunkin donat sedap jugak kan? dem, sini takde dunkin donat la. kalau tak boleh dapat brekfes cenggini jugak. hu~

Dee said...

yup..still xleh lawan subway..hehe..

NM02 said...

tgk menu ni, teringat zaman sekolah dulu. pastu rindu kat delifrance.

A D I A said...

dulu makan sini gak, rasanya roti dia cam keras skit. tatau la kalau dah improve kan.

CikLilyPutih said...

sedap2.. bertambahlah lapo skrg nie

Just Call Me Bitt said...

perghhh dapnyer...hehe masa preggy kan pernah cari dellifrances (lupa eja mcm mana) tapi tak jumpa...aakakkakaa sebab kempunankan sandwich cenggini tauk..akekke owh kat situ pon ado erk buleh terjah

gedek! said...

Huii.. mahal ni...

pakcik sarapan mi hoon kosong dengan neskefe tarik je....

SYANI said...

Takpe Nik, asalkan perut berlapik. Kalau perut kosong nanti kembong pulak.. Sianpulak baby ko dalam perut tu...

Mimy Hamid said...

aku favvy sandwich dunkin donut dulu masa keje aku dekat dunkin donut asik la beli benda ni..skrng baper harga..dulu dlm 6.90..

Related Posts with Thumbnails