Tuesday, March 29, 2011

mekdi..hanya pada nama

baru berpeluang redeem kupon mekdi..hohohoho...

jadi sekarang ni tgh layan mekdi la ni...

nyum..nyum..nyum...

sebab first time..jadi masih blur2 nak order apa nak cukupkan rm5...

order la orange juice dan coffee... = RM7.20 after tax segalak..berlebih RM2 tu...haih..salah budget

sudahnya yabang namo minum coffee....  juice pun takmo..die tala air masak je..

kebetulan org mekdi tu tersalah bagi beg..ala..isi dalam sama je...cuma dapat bil org lain..(tapi rasanya saya dapat 4 keping hash brown yang sepatutnya dapat 2 je..hekhekhek....

org belakang order Large Milo....= RM4.90...include tax = RM5.19...jimat2..cuma lebih 20 sen...

kalau ikutkan tekak...sedap lagi pepagi mengadap nasi lemak..mekdi2 ni tekak mek terima burger die je..hohoh....
tapi sebab free kan..sape tak nak barang free...ok la..nak merasa makan mekdi bfast...kalau tak tu..rela bayar RM5 di kedai mamak..dah bleh dapat roti canai sorang sekeping....tambah plak air teh o suam...sedap..sedap..jauh lebih sedap...

ok2..ngarut sudah....jadinya akan redeem sekali lagi insyaAllah hari khamis ni..hari penghabisan....  31 march.....hari tu ada checkup baby..jadinya kene bfast...boleh la redeem..tak payah masak..hekhekhek

ok kengkawan..nak sambung makan..bye2

11 comments:

cikbedahlaser said...

aku baca tips ni kt Bitt smlm.. die suggest amik air je utk RM5 tu..
tp pagi tadi... kalut kan.. tu yg g order hotcake..
sebenar nye nk order harsh brown je.. sbb free tu tade harsh brown kan?

so esk.. mau try 2 harsh brown atau maybe amik air milo large je.. heheheheh...

hmmm mekdi lg esok?? wow... gilak la... tp kalau sarapan kt mamak pon.. air + tosei.. sama je RM5..
ni RM5.. dapat benda yg worth rm15... hmm ok la.. mekdi lg esok.. hahahhaahah

qellissa said...

uit da redeem kupon tu? nak redeem gak lah..last expiry date kupon mcd 31 ni kan? still ada masa lagi ni..nak bekpas kat sana esok..

Joy said...

salam kenal...dah print voucher mcD..tp tak ter pergi lg :)

~mrs azmi~ said...

sabtu lepas ai g redeem gila ramai manusia!

dekat sejam Q

ade yang redem 3 -4 kupon sekaligus! mane tak pitam kitchen nak prepare

hari ni g lagi dia dah limit sorang 1 kupon. orang pun tak ramai sebab hari keje

Dee said...

kalo dee beli..leh simpan smpi lunch ar ni..hahaha..

Ati Masrif said...

awat semua cite pasai redeem
mcd ni yek..

dapat percuma ke ..?

kak ati suka sgt bfast di mcd tu

mama tisya said...

tk suka bfast mcD sebab pernh bli masin sgt la..tkpela bg free pn tkmo...tp kalo die bg kupon set lunch mcvalue sure amik..ehhehe

atty's said...

kty pun bila lah nak g redeem..sbb ada dgr mcd bangi tak terima..lak

PuteriKureKure said...

yang, org pregnant memang senang panas la. hehe.

Just Call Me Bitt said...

aekekekekkee best kannn ;)

Softtouch [Hanim] said...

akak dah p masa jumaat leoas ngan kwn2 opis..brekpes mc d yg akak suka hanyalah sausage mc muffin tu..sedapnya...

Related Posts with Thumbnails