Tuesday, March 29, 2011

PANASSS!!!!!

haa......sape tido bogel..dosa dowh.....ngehngehngeh...

tapi 2 3 menjak ni saya rasa panas sangat..sangat2 panas....sampai berpeluh2..  tapi yabang kata sejuk..

so saya sorang je yang rasa panas ni..atau org lain pun rasa?

memang panas...sampaikan pakai baju pun paling nipis la....pastu selalu selimut...ni tak...tak boleh..rasa macam nak duk dalam peti ais....

memang cuaca panas sangat ke..atau sebab badan saya yang panas?
pernah dengar ibu mengandung ni akan melalui fasa panas....jadi adakah saya sedang mengalaminya sekarang?

kalau sebab saya preggy..jadi saya akan berhenti cakap panas...kang orang kata saya mengeluh la..ape la.....(abeh..dah panas takkan nak kata sejuk plak)....


panas sampaikan semalam kejut yabang ajak pi kuar jalan2...

"yabang..bangun la...panas..tak boleh tido..."
"sshhh..tido2(padahal mata die pejam lama dah)"
"bangunla..jom teman yayang jalan2 amik angin kat luar..tak boleh tido ni..."
"ha...jalan2?dah lewat ni..tido2"
"panasla...cane nak tido...."
"yabang bukak kipas kat ruang tamu ye?"
"ala..tak payah la..kang naik plak bill......yabang..tak leh tido ni"
"zzzz..kroooh..krooh...."


cissss.......tergolek2..lama2 tertido..bangun pagi masih rasa panas..aiyoooo

9 comments:

gedek! said...

Badan panas lebih baik dari hati panas....

dd dudu said...

akak, sy penah dgr gakkk kakak2 ofis kate masa pregnant panasss jeekkkkk, sentisa panas, uhuuuuuu

anntaj said...

owh, kalau pregnant, mmg mcm tu.
saya dulu pergi supermarket ada aircond pun berpeluh.
tido dgn hubby, maunya kena tendang..kalau bersentuh...hihihiee...(jahatnya saya)
saya dulu, tido dgn tuala basah...

Just Call Me Bitt said...

hehehehehe perghhh dulu saya siap suh tabb atas sofa...hahahaha lagi rapat lagi panas....kakaakkaka lagi minum air lagi panas...perghhh memang sampai leher saya melecet tau kepanasan...pakai aircond bagai pon tak boleh jalan...huhhh...hehe tapi mak pesan kalau cakap panas-panas-panas jawapnya memang la panas...so kena la cakap huiissshhh sejokkkknyaaaaa haahahhaa dok bilik sorang2 kunci pintu totop tingkap...aakkakakaa

fazemy said...

Cuci mata la Dzul tgk ko... Nak2 ko dah Montok skrg... Suka dia. Hehe

izzah said...

pernah jugak dengar pengalaman org pregnant memang selalu rasa panasss..tapi skang nie memang terasa panas..siang ke malam ke..maybe org yg preggy lagi2 lah panas...

Softtouch [Hanim] said...

tp kan nik org peknen mmg cpt rasa panas tau..nnti dah sarat lg rasa panas..itu akaklah mcm tu dulu..kdg2 tgh malam pun akak mandi..kalu pakai ekon kaki cpt kejang plak..mmg org kata mandi malam xelok tapi akak dah panas nk buat mcm mana..lagipun nik skrg kan cuaca panas je ...

atty's said...

2-3 malam ni mmg panas..
org preggy lagi lah ..mmg kepanasan..lagi bila dah dkt nak deliver..

cikbedahlaser said...

normal la utk org ngandung kan? panas.. tp sejak dua menjak ni mmg panas.. last night.. aku tgk laki aku tido berpoloh2.. sedang kan kipas kt kepala tu.. stil kepala die penuh peluh.. ke die mengandung?? ahahahahahahahahah
patut la perut die makin lama makin ke depan.. hahahahaha

Related Posts with Thumbnails