Friday, March 4, 2011

Walaupun nantok..senyum je pagi2 ni adalah lebih baik

Saya sekarang di antaran gelombang teta dan alpha....tapi definitely bukan beta la kan (ini kes dengar kuliah di stesen radio IKIM semalam ..hehehhe)

Nantok ni..walaupun bersarapan salad (broccoli + coral salad + cherry tomato + mayonis)....roti...  sosej black paper dan AIR KOPI....

nantok sungguh....

Tapi bile dapat baca komen sorang pengunjung blog saya ni..saya try2..pastu saya senyuuuuuummmmmmmmm je......hehehhehehehehhehheheh





entahla...tak tau la betul ke tak kan...tapi utk suka2 ok pe...  =)
saje suke2...tak boleh percaya 100% sebab semuanya kuasa Tuhan..Kuasa Allah....masa depan kita tak tau kan..  =)

Hehehe..dah tau dah gender dari kalender tu la... tapi saya rasa nak keep it secret la..hehhehehhehhe

lagipun seyes saya tak kesah boy or girl..seyes...
Boy pun bagus...  nanti die boleh jadi pemimpin pada adik2 die...  Die lah akan meminpin keluarga kelak bila kami dah tua....die lah nak diharapkan menjaga kami kelak...

Kalau girl pun bagus...boleh diharap membantu saya di dapur..menguruskan adik2.. mengasuh adik2....

Semua pun ada kelebihan masing2..takde kurang pun..  =)

NGeee...tak bleh tahan nak sneyum...

Kite senyum jela sampai besok yeee.......


Ni nik tempek link pada sesiapa yang nak...

http://www.thelaboroflove.com/chart/pred.html

Mekasih pada nkniessa utk link ni....buat saya senyummmmm je pagi2..  =)

ngeeeeee

2 comments:

Ms AiReEn MoHd said...

weh ko minum kopi ke?namoooo doc tak galakkan..aku langsung tak sentuh kopi or teh..aku hanya minum milo n horlick...tu kafein nok...bahaya...kurangkan ehhh

Just Call Me Bitt said...

wowww i dpt gurl kalo next year...agegegege tapi konpem tembak luar kalo dia tau gurl..akakakaka opss sorry bicara bukan untuk tontonan umum gituw...akekkee

Related Posts with Thumbnails