Monday, March 7, 2011

Contest : Begins at 20,30,40 dan ikut mana korang sukalah..AND i CHOOSEEEE 30!!!!


Contest kali ni dari akak ni...syomel akak ni..sekaliimbas macam bekas Permaisuri Aisyah ini linknye ye
http://matahati-aishahazhari.blogspot.com/

Syarat2 penyertaan.
1) Copy header atas dan lekatkan di N3 korang  - DONE!!
2) Nak Follow pun boleh, tak Follow pun boleh  - DONE!!
3) Masukkan Blog aku ni ke bloglist korang.. untuk memudahkan pada yang menyertai Contest ni..
kalau korang tak nak masukkan pun aku tak paksa.  - DONE!!
4) Buat n3 dan  tepek gambar yang korang berkenan (diri sendiri ye) dan beri sedikit kesimpulan cerita disebalik gambar korang, sila tinggalkan link korang di ruangan comment..  - SEPERTI DI BAWAH
5) Pemenang berdasarkan pada Cabutan bertuah (kira Lucky Drawla). - INI MEK LEMAH SIKIT...MEK KURANG BER'LAKI'...ADA SATU JE LAKI..  =)
6) Tag seberapa banyak rakan yang korang sayang - AIYO..SEMUA SAYA SAYANG...I TRY MY BEST
7) Tarikh mula penyertaan 2 February 2011 dan tarikh berakhir 15 March 2011 - ERK..ADA MASA LAGI NIEYH...TANGGUH DULU BLEH?..HEHEHEHE
8) Pemenang akan diumumkan pada 31March 2011 - OWH..SAYA PASTI TAHU LEBIH LEWAT SEBAB NI ADA CHECKUP NI
Pemenang akan menerima
1st - RM 15
2nd - RM 10
3rd - RM 5

RM akan terus masuk ke akaun anda. - EH..CASH UU..BOLEH BUAT MAKAN BERGER ABG JOHN
 




Lokasi : Rumah Cik&We
Waktu : Pagi raya 2010
Keadaan : Cubaan menangkap gambar Cik & We berdua sahaja di cemari oleh anak2 daranya yang suke bebnor berphoto gediks...  ahahhahha....

Tapi oleh sebab yang depan sekali tu adalah NOT AVAILABLE anymore....gediksnya berlebih2..interprame kat depan..senonoh sungguh...
Manakala yang kat bekakang tu semua available lagik..boleh pilih ye...tapi pilih berdasarkan mata jela...

Ala..ala lagu tu....

dari kerana mataaaaaa
yang mempunyai kuasa...
Ooooo..aku tergoda..aku tergoda terkeciwa...

hehehhehe

Dah macam sponge bob dah perangai masing2..  =)



Dengannini saya meng TAG
1) Kak Emy (fazemy)
2)Kak dee
3)Kak Hanim (mama dica)
4)Kak Atty
5)Ehh...sape2 lah..  =)

5 comments:

rATu kEBaYA said...

ok..

tq join..

akak dah update peserta...

menariklah siap ada menyorok kat belakang sofa lagi.. klakarlah.. nampak mata2... mata2 gelap dalam terang

gadisBunga said...

kalau nak tau kan, adik2 gb kat umah tu perangai memasing macam spongebob dgn patrick.

pastu depa panggil gb plankton! wadeheyy sungguh! hahaha!!!

Dee said...

pernah ditag contest ni before this..masih mencari gambar yg sesuai..insyaallah ye nik..

Just Call Me Bitt said...

wahakhakahkahkahaka kelakau la pic ni nik..hhahaha best2

fazemy said...

nanti akak buat bila seru dah smpai. bagus buat tag2 ni blh kenal ramai blog secara x lgsung tapi kemalasan kdg2 menjadi sahabat baik camne. hak hak

Related Posts with Thumbnails