Friday, March 11, 2011

mioww...meeoooww......aaaaaaaaaaa

Sape tgk oblivious semalam?...

Yang budak tu jadi budak kaya yang nakal kenakan baby sitter die..paling buat kitorang ketawa bile die buat havoc...

jadii........
hari niii..................

saya nak buat Havoc...


AaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Giler aaa....dah tak lama lagik saya dah nak habis second trimester... pastu masuk third trimester..
Pastu dah nak beranak..

oooo..takotnyaa....tattooootttt...

Weekend ni nak balik jumpe cik dgn we..mintak restu mintak doa....
Moga2 selamat semua...

Takot weh nak beranak...aiyooo.....

Kejap je masa tu berlalu kan..  Pejam celik pejam celik dah nak beranak..
Seb baik barang baby dah beli sikit2..  Rasanya saya lupe beli lagi satu benda penting...

Baby carrier...  Beli yang biasa2 je la kot...

Sebab terpikir..nanti lepas habis pantang... nak bawak budak tu dari rumah ke rumah baby sitter mesti nak pakai carrier kan..mana tau yabang takde ke.....sape nak pegang budak tu kat sebelah....

hurm...nak pinjam abang2 punye pun..diorang ada anak kecik lagi..  Jadi kene lah beli sendiri...

Ada sesiapa nak recommend baby carrier yang affordable dan berkualiti...ala..nak yang alah membeli menang memakai..pakai biar puas hati setimpal dengan ongkos dan kualitinya...tak nak mahal sangat..tak nak murah sangat...
kene simpan banyak lagi utk bb ni..  =)









(dan mekasih sape yang komen semalam....hee..segan la pulak...bile datang penyakit segan ni..memang tak mo keluar idea dah..hehehhe)

5 comments:

rATu kEBaYA said...

tak lama dah tu ye... herm.. jgn nervous sgt tau...

sahromnasrudin said...

semoga semuanya selamat utk awak dan suami ya..syabas ya :-)

atty's said...

jangan nervous2 tau nik..

Ati Masrif said...

jangan fikir takut...

fikirkan betapa seronoknya
nak jumpa baby yg dikandung tu

^___^

fiezah91 said...

semoga semuanya selamat.hehe.. jgn neves2 la :)

Related Posts with Thumbnails