Thursday, March 24, 2011

Mendidih

Mendidih


bukan darah je mendidih pagi2 ni..  Tapi air pun sama naik mendidih...sama naik dengan toaster kat sebelah die..

Kene tangkas dan pantas...

2 set roti cheese ut yabang (saya kurangkan cheese sebab lately die mengadu die dah gemuk sangat)
1set roti cheese dan 1 set roti bakar biasa sapu mentega dan stoberi jem utk saya

kopi 'O' utk yabang
susu mummy utk saya


Keluar je rumah hujan renyai2...Jalan menghala NKVE jem teruk...  tak perasan pulak kenapa....dengar laporan trafik macam ada eksiden depan Shell (padahal kitorang lalu shell tak perasan ape2 pun..)

Yang jemnya arah lain..yang arah stau lagi ni terima padah la..bile org tak leh u turn...  yang nak ke federal juga jem teruk dengarnya..

Owh..mendidih darah..

Pagi2 dah kene rush tolong yabang siapkan document utk submission..yang die plak boleh lagi duk gelak2 melawak dengan kawan2 opis...ish..mendidih je tgk..lama2 merajuk takmo buat..tinggal semua...lepas tu bile die rasa dahtak sempat..sengih2 datang mintak tolong..sian plak..  tolong jugak la sampai habis...

Gusi pun sama nak mendidih...  Bengkak rasanya nieyh...  sakit sangat..rasnaya kene jugak pergi dentist..takleh tunggu dah..huhu

7 comments:

fazemy said...

Pergila jumpa doktor cepat...org kata sakit gigi sama dgn sakit nak beranak. klw tgh 2 2...double la rasa sakitnya.

atty's said...

harus ke dentist cepat tu nik ..

Dee said...

yup..pegi dentist cepat tau..

SYANI said...

Jangan mendidih sangat Nik, kang tak pasal2 kena darah tinggi pulak time peknen2 ni.

rATu kEBaYA said...

pergi cepat.. nanti gusi lak mendidih.. aik.. boleh ke?

Just Call Me Bitt said...

memang 6 bulan keatas kena p dentist nik...hehe jgn gula naik sudah ok...

Softtouch [Hanim] said...

haah eloklah nik pg klinik..tanya doc tu..n doc jgk boleh kasi pndapat n ubat...

Related Posts with Thumbnails