Thursday, March 3, 2011

Gown, dress dan pink itu mengujakan hati saya

Tgk rompers pun berkenan pink..
tgk gown minat gile
Tgk dress santek2 minat betul..

Masa mula2 preggy tgk beg pun nak pink..walhal saya bukanlah peminat pink...  saya lebih suka beli purple...hijau..coklat..oren...  tapi bukan pink..

Mama kata lelaki..
Ada 2 3 org kata lelaki..

Ramai sebenarnya kata lelaki...


Tapi abang ain dan kak mas kata pompuan....


Dan saya pun macam nak kata pompuan..
Tapi yabang tegas mengatakan lelaki....


Owh..lelaki ke pompuan ye..

ye..ye..janji sihat... janji baby sihat dan kuat...  dah cukup dah..

Tapi tuela..wondering..lelaki ke pompuan..

Anda rasa?




Pssttt...dapatke tahan nak suprise je masa beranak nanti?

9 comments:

Dee said...

hahaha..kak dee awal2 dh nak tau girl or boy..sbb first baby kan..kalo dh berderet same jantina mmg xnak taulah..redha jelah..

Just Call Me Bitt said...

ahhahahahahahhahahahaa jgn jadi mcm ismeth sudahhhh hahahhahahahhha

SYANI said...

Saya dulu pun masa mengandung si Adib ramai cakap pompuan. Takde pikir sangat nak jantina apa, bila dah keluar nurse tunjuk anu dia, baru la komfem dapat baby boy. Baju pulak beli yang universal dulu. Bila dah beranak baru la pikir nak kaler2 bagai.

atty's said...

kty rasa girl..tp boy ke girl.janji sihat

gadisBunga said...

beli la purple. sebab ada campuran kaler merah dan biru. huhuhu~

fazemy said...

Kan kuar laki jadi nyah anak ko. Haha just kidding. Nnti tggu perut ko besar dulu baru leh teka. Ke bawah ke ke atas ke. Tp akak tak pndia tgk pun. haha.

Pastu org kata klw ada baby girl duka dkt2 ngn perut tu maknanya anak lelaki la inside. haiii bdk2 kecik ni dh pndia menggatal yer. Huuu. Warna pink cantikla!!!

nkniessa said...

cuba Nik try kat website ni... kiraan ilut calendar cina... hihihii....

http://www.thelaboroflove.com/chart/pred.html

Ms AiReEn MoHd said...

huhu tgk je la ..aku da sakan membeli baju pink ni...mau kalau kuar boy aku sarungkan gak baju pink n merah ni

eynda said...

Nak tengok perut :-)

Related Posts with Thumbnails