Wednesday, March 16, 2011

masih cuak

Semalam rasa nak demam - CUAK
Maybe berjangkit dengan Yabang..tapi alhamdulillah..pagi tadi dah kebah..dah rasa selesa dan bertenaga semula....

Hari ni Cik dan We fly ke Cambodia utk berhoneymoon - CUAK + EXCITED
Cuak jugak sebab jarang Cik dan We dua2 sekali terbang jauh sejak dah besar ni...hohoho...Takut ada apa2 berlaku masa ketiadaan mereka...Harus tak tau nak buat apa..  Tapi excited dan tumpang happy..  Akhirnya mereka boleh spent time bersama-sama...Tanpa anak2..Cuma Cik jela rasa tak best sebab kene tinggalkan anak2 kat sini..Tak bawak sekali..dah biasa kemana2 dengan anak2..Takpela Cik..cuma jangan lupa belikan mah Fridge Magnet..hohoho..semoga mereka selamat pergi dan pulang..dan dapat enjoy puas2 di sana..  =)


Pagi tadi bangun pagi tengok hujan lebat menggila - CUAK
Aiyook...dengan hujan lebat menggila pagi tadi..camne nak pi opis..nak bukak pintu depan pun takut...Angin kuat dan hujan lebat..air tempias masuk dalam rumah...

Pagi tadi masa tengah kalut-kalut bersiap nak ke pejabat, terjatuh depan bilik air - CUAK
Selalu depan bilik air tu kering je...Tapi agaknya pagi tadi sejuk sangat..  Mandi sampai air ada la sikit kat depan bilik air tu...Sikit je..tapi benda nak jadi..  Tergelincir..  Nak tersembam..  Tapi sempat tahan dengan tangan dan melutut..  Sengal gile lutut..  Yabang kat depan tak perasan saya jatuh... Pasu die jenguk cari saya sebab dah lambat nak ke opis...CUAK die tengok saya jatuh..  Seb baik takde pape...  Lutut jela sakit..  Sebab tangan jatuh kat atas tilam..  Lutut direct kene lantai..sakit woo....Seb baik perut jauh la nak kene lantai..  Dah CUAK gile tadi..  Terdiam jap..panik sangat....Cik dan We dah la nak fly tengah hari ni..jangan la pelik2 jadi...

Hari ni masuk office dah dekat pukul 10 - CUAK
Cuak la sebab lambat gile kot...bos mungkin la takmasuk lagi..tapi bos kecik ada....seb baik tak kene soal siasat..hahahhaha.....  Die cuma tahan utk tanya pasal Antivirus license je..  selamat deennn....


Jadi cuak ni pun baru je selesai berlalu..  Lepas dapat makan tengahari tadi....
Cuak juga..macam2 berlaku pagi ni..
Harap semua selamat2 sahaja....

9 comments:

NM02 said...

saya plak CUAK bila baca n3 ni sebab risau ngan baby. bila ibu cuak, anak dalam kandungan berganda cuaknya.. take care dear!

rATu kEBaYA said...

cuak akak.. ingatkan nak bersalin dah tadi...

atty's said...

cuak kty baca tau pasal nik jatuh tu..

lepas ni hati2 ye nik ..

~mrs azmi~ said...

ai pun sampai opis kul 10 hari ni lepas 2jam setengah stuck dalam jem!

Dee said...

lenkali hati2 ye nik..org preggy mmg mudah jatuh..bdn x stabil..kak dee pun cuak je baca..

Softtouch [Hanim] said...

akak pun cuak psl nik terjatuh tu...syukur sgt xde apa2 nik..hati2 yer..

cutenya bila nik cerita psl scan tu..main tendang2 plak ye baby...rindunya kenangan tu...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Maunya tak cuak bila baca.
Lebih-lebih lagi kalau jatuh masa-masa macam ni ..

A D I A said...

hish mmg patut cuak pun. jaga diri bebaik tauu tim2 gini. elakkan jatuh2. jalan pelan, and careful.

Just Call Me Bitt said...

dengar pon agak cuak hokehh...take care yerr

Related Posts with Thumbnails