Tuesday, March 8, 2011

IPAD and Plasma TV for sale CHEAP PRICE!

Nik nak war2kan..ada dua benda nak let go ni..satu tolong kawan nik..  Yasmin...dia nak let go her Ipad..(wish i have enough money to buy..hehehhehe)


 BARANG JUALAN PERTAMA TO LET GO!
ini msg from Yasmin

 Ipad for SALE!
I have 2 of it currently. Rest assured it is original. Dalam box tak bukak lagi. and it is the higher end. 64GB + wifi + 3G.

RM2,300.00
Let me know if anyone is interested ok.

Yasmin boleh dihubungi di FBnya..boleh PM dia directly at link below
atau kalau tak berjaya..boleh contact Nik direct dan Nik akan let Yasmin know






 BARANG JUALAN KEDUA TO LET GO!

PLASMA TV FOR SALE!

TV Plasma 42"  jenama SAMSUNG
Brand new..masih dalam box. Tak pernah guna.
Cuma pernah keluarkan sekali dari kotak utk check default dan terus masukkan balik dalam kotak.
Warranty from Samsung 1 year.
reason selling : dapat hadiah cabutan bertuah..kat rumah dah ada 42 inch TV..so yang ni nak let go je.

RM 2,000.00 (Tesco sell it for RM2,299.00)
(negotiable)

Self pickup at Damansara Utama. 
Boleh datang tengok sendiri untuk lebih berpuas hati

boleh contact Nik direct






 ni pulak pic dalam box..cantek sikit..copy paste dekat mudah je..mintak maaf ye tuan tanah



 
Memang nak let go je dua2 item ni...cepat2...






7 comments:

sahromnasrudin said...

saya rasa ipad tue mahal sgt la..tp TV tue memang reasonable..thanks for d info

fazemy said...

Nape diorg nak jual plak? sygnya...ok komen je..takmo beli pun.

atty's said...

fuh..andai le kty ni berduit tingin gak..tp fridge kt umah pulak buek hal

rATu kEBaYA said...

hadiah cabutan bertuah ye.. nak jual.. tingin gak plasma 42" tu...

Dee said...

alahai..kalo ada duit lebih..dh sambar samsung tu..huhu..

Ati Masrif said...

harga tv tu ok sgtlah for 42 incikan

alangkah bestnya kalau dpt tv tu..huhu

Just Call Me Bitt said...

tengah tanya tabb, pasal tv ituw hokehh ;)

Related Posts with Thumbnails