Monday, March 7, 2011

JANGAN pandang camera!!!

ni dapat tag dari kak dee plak...




Syarat-Syarat :

1. Jadi FOLLOWER blog INI. - DONE!

2. Buat entry dengan tajuk contest----> JANGAN pandang camera!!!- Tengah buat la ni

3. Pilih 1 GAMBAR sahaja. tak kisah la gambar sorang2 @ ramai2..gambar candid ke atau gmbr dari tepi@belakang ke...boley jer...yang penting JANGAN pandang camera okeyhhh!!! Letak banner di atas di dalam entry anda dan link kan terusss ke entry contest ini. - OK..dah letak..gmbr pertaruhan ada di bawah..banner di atas

4.Kalau boleh letak lah banner contest ni kat sidebar sekalii...he3 - OK!

5. TAG sekurang-kurangnya 3 orang blogger (lebih lagi digalakkan) dan pastikan mereka tahu.

6. Tinggalkan LINK entry penyertaan anda pada bahagian comment entry ini.


*ALL THE BEST KENGKAWAN*



tarikh buka: 1/3/2011 (selase)..
sempena besday saye...ngeh3

Tarikh Tutup : 29/4/2011(jumaat)


HADIAH...???? (rahsia keyhhh!!!)
kalu nak taw gak....nantikan n3 seterusnya :)


MEDAN PERTARUHAN

Memula nak letak gambar ni
Pastu tetiba rasa semenggah la sangat ghope aku time tukan...tak jadik..tak jadik..letak gmbr nie la pulak

masa ni memangtengah tengok ape rupe bangunan kat sebelah tu..pastu yabang kata 
SENYUUUUMMM...

saya pun senyum la tanpa memandang kamera...sekali tgk dah macam orang gile tgk bangunan sebelah pun senyum2..muehehhehehe..  sekali santek la pulak....agagagagaggagaga (masuk lif tekan butang naek...)...
 Jadi inilah gmbr pertaruhan saya...


Ala..soka2 je..sekarang musim contest banyak2..mana tau dapat menang 1 ke..muehehheehhehe



 OK..dengan ini....saya TAG..
1)Kak emy (lagi)..muehehheh
2)Kak hanim (lagi)...muehehhehehhe
3) gadis bunga.....ha...(ini saya tak sabar nk tgk gmbr die selalu berseni bangaaattt)

ok....tu je..  maceeehhh




6 comments:

gadisBunga said...

alaaaa.......kite tak reti bergambo laaaaa......hihihi~

ok nik, kalau sempat dan kalau ada gambo cun, kite join. ok!

thx for the tag! :D

Dee said...

wui..cunnya gambar..laju ko buat..bagus..

Ati Masrif said...

nik ...

nape takde yg ada baby dlm perut tu

mesti lagi comel tau...

atty's said...

kty suka gambar yg bawah tu sekali..

gudluck nik..mana tau rezeki anak..

NeenaAnuar said...

good luck dear... :)

Softtouch [Hanim] said...

gud luck nik...kene cr ni pic yg xtgk kamera...InsyaAllah akak buat yer..

Related Posts with Thumbnails