Friday, March 11, 2011

Semoga semua di Jepun sana selamat2 semuanya

Terkejut jugak tgk wall di FB penuh dgn berita pasal earthquake di Jepun...Tsunami juga..

Earthquake palingteruk since 1900...

Tumpang tgk news dekat pc member since nik punye tak bleh bukak You tube..

Teringat pulak 2 3 orang rakan blogger yang ada kat sana..

Owh..harap mereka semua selamat....

Buat mas ani dlaam blog list rasanya ad a2 orang je di Jepun..kalau tak salah la..


Kak Mast

Sorang lagi Hana



Kak Mast tadi dah melaporkan keadaan di Kyoto selamat..cuma dapat kesan gempa..

Alhamdulillah..

masih menanti khabar dari Hana..dia sambung Phd di sana..

Harap2 Hana..suami...dan rakan2 di sana selamat semua..
Harap semua umat Islam selamat semuanya..
Harap semua2 selamat la...

Ish....setakat ni berita melaporkan dah ada 8 kematian..

Dan Malaysia akan turut terkena tempias Tsunami sekitar jam 6pm hingga 12am..di Labuan dan Sabah

Harap mereka di sana duduk di tempat tinggi dan jauhi pantai..

Harap smeuanya selamat..

3 comments:

cikbedahlaser said...

smoga smua selamat.. risau plak tsunami hit msia.. owhh

Emy Omar said...

Harap mereka semua selamat dan dilindungi Allah selalu

Dee said...

semoga selamat semuanya..moga kita dilindungi Allah SWT..

Related Posts with Thumbnails