Friday, March 5, 2010

DJ Epoi Giveaway


Ha...nampak banner kat atas tu?..Dah macam hantu Digi pun ada..Kuning menyilau. Dj Epoi kali ini menganjurkan giveaway. Caranya komen banyak-banyak kat blog dia.. Mudah bukan?

hadiahnya...

Satu Wall/Dinding rumah anda bakal bertukar wajah oleh sentuhan
Dj Epoi
&
Krew Saiful Warisan Kreatif
Melalui Design Cat huhuuuuuuuuuu....bestnnyaaaaaaaaa!!

Buat rerakan yang jauh2 bangat....... Insyallah Hadiahnya ISTIMEWA juga bakal Gua Poskan,.....
Gua tukarkan kepada kertas Border Wall Paper 3D ITALI dari ITALY ....atau Korean Wall Paper


Ha....best tu... Lagi-lagi untuk cik Queen ni kan. Ekekekke... Bukan apa, dinding kat rumah tu dah lama sangat bertangguh. Asyik tangguh je. Buat kerja separuh jalan. Maka harus kita serahkan sahaja pada yang pakar (nama je designer, tapi rumah sendiri tak siap-siap..)..

DJ Epoi..pilihlah daku....boleh la rumah ni bertukar wajah. Bantulah aku yang pemalas ini..ekekkekek...

Ok..sape rasa nak join..boleh try kat blog DJ Epoi...

1 comment:

Jemari Seni said...

Wah! Beshnyer Hadiah!
Tapi anak2 Hakak kecik lagi mcm mana cantek dinding pon habis depa ranapkan huhuhuhuhhu..

Related Posts with Thumbnails