Friday, March 5, 2010

Saya Pregnant....Yeay!

Saya peknen...saya pregnant..saya mengandung..saya buncit.....saya di'buat orang'...ekekek


Serius..rasa nak loncat-loncat....ekekekkekke..Indahnya perasaan itu....



Tapi masaalahnya......

*
*
*
*
*
*
**
*
*
*
*
*
**
*
*
*
*
*
**
*
*
*
*
*
**
*
*
*
*
*
**
*
*
*
*
*
*

Saya TAK PREGNANT lagi...

penat dah jawab soalan orang.... Haiz...







p/s : bibit2 nak (sila baca sebagai niat sahaja ya!) ada anak tuh dah ada...ammmmiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn

5 comments:

Jemari Seni said...

Sian awak dik!
Mesti stresskan asal jumpa org tanya dah peknen ke belum!
Kalau dah peknen taknak tambah lagi ker?
Dah dpt 2 anak.. Tanya lagi! cukup ke 2 org jer?
Aissh! mulut org Dik!
Hakak senang je bila depa tanya mcm2 Hakak jawab ngan senyum jer pastu tukar citer lain. konpem lepas tu da takkan tanya lagi bila jumpa.
Paling puaka jawab camni...
1) belum ada rezeki
2) Akak tanya2 saya ni. Laki akak taknak kawen satu lagi ke?
Konpem sampai bila2 dia takkan tanya lagi..
Muuhahahahaaa..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

huisssh... adehh..

dah nak tumpang gumbira ni! ingatkan nak congrats kat dia...
takpe.. tunggu..banyak masa lagi.




pasal n3 anak tu;

sorilah ye; sbnarnya mungkin kRina ter-emo skit bca content ari tu.
sbb selalu sgt nampak parent yg bwk bby gi shpping complex for shopping (kRina pikir mungkin diaorang xde orang yg boleh tengokkan anak di rumah @ hanya boleh shopping during sales due to other commitment; coz murah @ hanya weekend saja boleh keluar)..tapi let it be... masing2 kann.



:O) teruskan usaha...hehe..

Uda said...

salam..
memang sakit hati layan org mcm ni.. kalau tak mengandung .. asyik tanya jer.. kalau dah ada anak banyak... dah dikatakannya , tahu buat anak jer.. Nak buat macam mana yer.. tak ada anak ker, ada anak ker, ramai anak ker.. semua tu rezeki dari Allah.. kita berusaha dan Dia yag tentukan.

Pinky Angel said...

hehe..sian awak Nik..

insya allah nnti ada rezeki awak. cuma Allah bagi lambat sket je.. jgn tension2 ngan org sekeliling

eynda said...

Lorrrrr...ingatkan dah peknen hehe...memang pun geram kekadang dengar org dok tanya...akak dulu kawin baru 3 bulan org dah sibuk tanya bila nak peknen...iskk...

Related Posts with Thumbnails